Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utakmica u ožujku
Povratak na članak

Štimac: Pripremamo pakao za Srbiju!

Štimac će za tri dana, u Rijeci će reprezentaciju suprotstaviti najboljoj momčadi HNL-a.

Komentari 3

Avatar deziderij
deziderij
17:45 11.11.2012.

Ovom bi dao jedan besplatan savjet - prvo skoči pa onda vikni HOP !

VL
TI
timomimo
20:35 11.11.2012.

Štimac, ako ovo čitaš izbaci riječi tipa pakao i sve što ti u tom kontekstu padne napamet . Oni s druge strane su isto kršćani i nemaš razloga tako govoriti, pa čak niti na simboličnoj razini. Ne treba paliti hrvatske navijače i izazivati omrazu kod protivničkih. Spusti tenzije jer i za tebe važi stara hrvatska poslovica - tko se mača laća od mača i pogine!

VL
Avatar El Indio
El Indio
21:02 11.11.2012.

11.11.2012. u 19:55h EUJohn- je napisao/la: U tom balkanskom balunaškom srazu čemo europski susjedi Slovenci sigurno skoro jednoglasno navijati za stare prijatelje koji drže do riječi i ne kradu po našem dvorištu. ---------------------------------------------- Cuo sam da ste napokon dobili more

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.