Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utakmica u ožujku

Štimac: Pripremamo pakao za Srbiju!

'14.10.2012., Osijek - Na pomocnom terenu stadiona Gradski vrt hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening uoci utakmice s Walesom. Igor Stimac. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL'
'Davor Javorovic/PIXSELL'
11.11.2012.
u 17:09

Štimac će za tri dana, u Rijeci će reprezentaciju suprotstaviti najboljoj momčadi HNL-a.

Štimac će za tri dana, u Rijeci će reprezentaciju suprotstaviti najboljoj momčadi HNL-a.

– Na Kantridi će biti praznik hrvatskog nogometa. Ponudit ćemo sav naš talent, sve što reprezentacija ima protiv najboljeg iz hrvatske nogometne lige – najavio je Štimac revijalni ogled u Rijeci za koji je pozvao 22 igrača. Svoju priliku, po 45 minuta, će dobiti svi, uključujući i novaka u reprezentaciji, Osijekova vratara Ivana Vargića kojeg je izbornik netom pred humanitarnu utakmicu i pogledao uživo.

– Nakon što smo odlučili poštedjeti Pletikosu, a Krešić se ozljedio, Vargić je bio logičan i odličan izbor. Osijek u defanzivnom dijelu igra sjajno, a Vargić je najzaslužniji što su primili najmanje pogodaka ove sezone u HNL-u – kazao je izbornik.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu rezultatski teku idealno, a Štimac očekuje da se niz neće prekinuti niti protiv idućeg rivala – Srbije.

– Pripremamo pakao za Srbiju u ožujku – poručio je izbornik.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar deziderij
deziderij
17:45 11.11.2012.

Ovom bi dao jedan besplatan savjet - prvo skoči pa onda vikni HOP !

TI
timomimo
20:35 11.11.2012.

Štimac, ako ovo čitaš izbaci riječi tipa pakao i sve što ti u tom kontekstu padne napamet . Oni s druge strane su isto kršćani i nemaš razloga tako govoriti, pa čak niti na simboličnoj razini. Ne treba paliti hrvatske navijače i izazivati omrazu kod protivničkih. Spusti tenzije jer i za tebe važi stara hrvatska poslovica - tko se mača laća od mača i pogine!

Avatar El Indio
El Indio
21:02 11.11.2012.

11.11.2012. u 19:55h EUJohn- je napisao/la: U tom balkanskom balunaškom srazu čemo europski susjedi Slovenci sigurno skoro jednoglasno navijati za stare prijatelje koji drže do riječi i ne kradu po našem dvorištu. ---------------------------------------------- Cuo sam da ste napokon dobili more

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije