Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRINIĆU SLOBODNO

Štimac pozvao Rebića za utakmicu s Lihtenštajnom

Igor Štimac (1)
Goran Stanzl/Pixsell
31.07.2013.
u 13:13

Štimac je konačno pozvao Antu Rebića iz Splita, a dao je slobodno Ivanu Striniću čija supruga očekuje dijete upravo u ovom terminu, a zbog ozljeda na popisu nema Nike Kranjčara, Matea Kovačića i Sammira.

Hrvatski izbornik Igor Štimac objavio je popis kandidata za prijateljsku utakmicu s Lihtenštajnom. Susret u Vaduzu na rasporedu je 14. kolovoza, a Štimac je pozvao 23 igrača, od kojih će 20 voditi na utakmicu.

Na popisu su se našli sljedeći igrači:

Vratari: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subašić (Monaco)

Braniči: Darijo Srna (Šahtar), Domagoj Vida (Dynamo), Hrvoje Milić (Rostov), Igor Bubnjić (Udinese), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Dejan Lovren (Southampton), Josip Šimunić (Dinamo), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos)

Vezni igrači: Ognjen Vukojević (Dynamo), Arijan Ademi (Dinamo), Milan Badelj (HSV), Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Sevilla), Alen Halilović (Dinamo), Ivan Perišić (Wolfsburg)

Napadači: Ante Rebić (Split), Mario Mandžukić (Bayern), Ivica Olić (Wolfsburg), Eduardo Da Silva (Šahtar), Nikola Kalinić (Dnipro), Nikica Jelavić (Everton)

Štimac je konačno pozvao Antu Rebića iz Splita, a dao je slobodno Ivanu Striniću čija supruga očekuje dijete. Zbog ozljeda nema Nike Kranjčara, Matea Kovačića i Sammira.

Konačni popis Štimac će objaviti tri dana uoči utakmice, a pretpozive dobila su četvorica igrača: Pivarić, Jozinović, Krešić i Andrijašević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije