Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PRESSING

Štimac poručio što političari trebaju napraviti ako Hrvatska osvoji SP!

Igor Štimac
Foto: Screenshot
1/3
11.07.2018.
u 15:48

Progovorio je Štimac i o Zdravku Mamiću, dva potresa u reprezentaciji na SP-u - slučajevima Kalinić i Vida, zašto je Dalić u prednosti bio nad njim, kao i zašto se politika treba miješati u sport.

Hrvatska u srijedu u Moskvi igra polufinale protiv Engleske. Vatrene će s tribina pratiti i Igor Štimac koji je uoči puta snimio devetu emisiju Večernji Pressing.

Ovot puta ugostio je dva gosta, urednika sportske redakcije Večernjeg lista Igora Flaka te urednika sportskog tjednika Max Mladena Miletića, koji su ovog puta pitanjima rešetali njega.

- U svakom slučaju psihološka priprema je najbitnija u ovoj fazi natjecanja. Svjesni smo da su naši igrači iscrpljenji zbog dvaju produžetaka, no ne treba zaboraviti da ovakve utakmice može prelomiti zrelost i iskustvo, a to je na našoj strani. Kada stavite Engleze nasuprot naših, pa to je nebo i zemlja - rekao je Štimac, a videu pogledajte zašto to tako. 

Štimac je otkrio i da smo već prije četiri godine u Brazilu trebali biti prvaci.

- To je bio moj izbornički plan. Jer mi smo bili bolji prije četiri godine, kvalitetniji, imali smo kvalitetniji kadar, jer kad na ovaj kadar stavite Srnu, Kranjčara, Olića i Šimunića, sa svim ovim postojećim mladićima, to je bio mlađi, potentniji i kvalitetniji kadar. 

Uoči utakmice Hrvatske i Engleske Štimac je pričao o slabostima vatrenih, ali i koje prednosti moramo iskoristiti, kao i zašto Modrić i Rakitić moraju preuzeti odgovornost.

Imao je Štimac jasnu poruku i za Hajduk.

- Sramota me, jer Hajduk nije čestitao HNS-u. Sramim se onih koji vode moj klub danas, onih koji su izabrali te koji vode taj klub danas. Ispričavam se svim ljudima u ime Hajduka koji vole reprezentaciju i koji vode HNS. Sramota je to što rade, jer ako ćemo pošteno, onda je Hajduk klub koji djeluje najmanje transparentno u Hrvatskoj. Oni najmanje imaju nekog optuživati kako treba što funkcionirati.

Igor Štimac
1/34

Progovorio je Štimac i o Zdravku Mamiću, dva potresa u reprezentaciji na SP-u - slučajevima Kalinić i Vida, zašto je Dalić u prednosti bio nad njim, kao i zašto se politika treba miješati u sport.

Za kraj je Štimac iznenadio kako bi se on suprostavio Engleskoj, kao i što bi političari trebali napraviti ako Hrvatska osvoji svjetski naslov.

>> Pogledajte i kako je strankinja tražila Plenkovića da ju fotografija s Jandrokovićem


 

Komentara 11

DU
Deleted user
16:37 11.07.2018.

koga kuri bolac kaj stimac porucuje

RO
rotuutor
15:55 11.07.2018.

Sta propali Izbornik ima pricati?Neka se pokrije usima ckomi.

Avatar heyhay
heyhay
18:11 11.07.2018.

opet ovaj mafijaš,šta je taj još na slobodi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije