Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUSPJEH U LIGI PRVAKA

Štimac podnio ostavku, više nije trener iranskog Sepahana

Igor Štimac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
21.04.2016.
u 22:47

Štimac je odlučio spakirati kofere nakon 0:4 poraza od saudijskog Al Ittihada, piše agencija Tasnim. Sepahan je tim porazom ispao iz azijske Lige prvaka.

Igor Štimac više nije trener iranskog Sepahana. Bivši hrvatski izbornik podnio je ostavku nakon neuspjeha u azijskoj Ligi prvaka.

Štimac je odlučio spakirati kofere nakon 0:4 poraza od saudijskog Al Ittihada, piše agencija Tasnim. Sepahan je tim porazom ispao iz azijske Lige prvaka.

Štimčeva avantura u Teheranu tako je završila nakon nešto više od pola godine. Prije njega su Sepahan vodili Stanko Poklepović, Luka Bonačić i Zlatko Kranjčar.

Štimcu je to bio prvi posao u inozemstvu nakon što je vodio Hajduk, Cibaliju, Zagreb, Zadar i hrvatsku reprezentaciju.

>> Sammir više nije ni na klupi, Štimac ne zna za pobjedu sa Sepahanom

Komentara 4

FI
Fisherman
01:58 22.04.2016.

Je je...sigurno je sam otisao...mozes misliti kako je on moralan i vjerojatno se i odrekao novca koji ga po ugovoru pripada....dajte najte

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:01 21.04.2016.

jedino kod Mile Horvat dobiva

Avatar Diavolo
Diavolo
01:27 22.04.2016.

Samopromotoru i ne da bas nesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije