Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI
Povratak na članak

Štimac otkrio što moramo hitno popraviti i kako ga je Dalić zbunio

– Dojam je da smo dosta griješili u pasu, ali s obzirom na umor Luke Modrića, to nas ne treba čuditi, izgledat će to bolje kad dođe u optimalno stanje – kaže Štimac

Komentari 17

MA
Maui
10:51 04.06.2018.

Nije ni trebalo na ozbiljno natjecanje povesti nedorasle igrače kao što su Strinić, Pivarić i Jedvaj. Oni nisu na razini jednog Svjetskog prvenstva. Rješenja uvijek postoje: Perišić u Interu izvrsno igra na poziciji lijevog beka kada to zatreba, a i Mandžo u Juveu odlično radi posao lijevog beka kada se vrati u obranu.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
14:42 04.06.2018.

Pivaric i Strinic su vec igrali na poziciji lijevog beka, sto i jeste njihova pozicija, i Dalic vrlo dobro zna sto moze od njih ocekivati. A Vida nije na toj poziciji igrao pa je htio vidjeti da li on to moze, i sto moze od njega ocekivati. Stvari kojima se Stimac i Cvitanovic cude su nesto najlogicnije sto je Dalic mogao napraviti u pripremnoj utakmici.

VL
PR
prajdali100
11:59 04.06.2018.

Godinama je lijevi bek rak rana naše obrane.Vida to ne može igrati jer u fazi napada jednostavno ne postoji.Možda Perišić i Mandžo to trebaju zatvoriti ?

VL
Avatar southman
southman
10:14 04.06.2018.

Ako je Vida bio dobar onda kako izgleda netko tko je loš ? Vilian ga je prolazio kako je htio !

VL
MA
Marsijanac
16:17 04.06.2018.

..."kazao je Štimac misleći na potez izbornika da poziciju lijevog beka povjeri Domagoju Vidi. On je defenzivno dobro odradio posao, ali koristi od njega ofenzivno nismo imali."..... Ne znam koju si ti tekmu gledao ali Vida je bio najlosiji na terenu. Drzao se barem 5 metara dalje od svog krila.Brazilski igrac je bez ikakvih problema primio barem 15 lopti. I ja smatram da bi Perisic bio najbolje rijesenje na lijevom beku a Rebic na centarforu, a druga 2 napadaca Kramaric i Pjaca. I verzija sa Corlukom na lijevom beku ( odlicno odigrao protiv Turske) I Vidom na stoperu ne bi bila losa. Meni se samo ne svidja sto Rog nije pozvan. Taj decko je jedini koji moze odigrati FLASTER protiv igraca kao sto su Messi i Neymar. No ta ideja 'flastera' se izgledeanegdje izgubila kod ovih modernih trenera i izbornika.

VL
KR
krampus9
14:13 04.06.2018.

I ja već dugo govorim da bi perišić bio najbolje rješenje za lijevoga beka dok mali sosa ne stasa.

VL
SI
Sirmen80
11:40 04.06.2018.

Dajte ostavite Dalića da radi svoj posao on iza sebe kao trener ima rezultate i radi na pripremama za svjetsko prvenstvo te iz pristojnosti se nebi trebali miješati u posao priprema jer vam je stručnost na nižem nivou...

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:53 04.06.2018.

kakvu vrijednost ma komentar izbornika kojeg smo otjerali, kao uostalom sve prije njega? sa oba marsova mjeseca se dobro vidjelo da brazil ne želi ulaziti u duele, jer ih naši sasjeku, da smo mi fizički dosta bili grubi i da su se brazilci počeli čuvati od samog početka od duela sa našima? što si mi umišljamo, osim doslovno slučajnosti i nevjerojatne sreće 98-e, nemamo ama baš nikakvih rezultata na sp-ima?! koji su nam rezultati osim tog ipak velikog uspjeha? jedva i dosta rijetko prolazimo skupinu. ako je i prođemo, padamo odmah u osmini finala. ako bi htjeli biti pošteni, morali bi priznati da smo 98-e do bronce došli na veliku sreću i pogreškama sudaca u našu korist. ovo je nogomet, koji nema više nikakve veze sa sportom, već je to biznis i tako ga počnite gledati. bit će vam lakše. i početi ćete uživati u nogometu, ne u sportu..

VL
Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
10:02 04.06.2018.

Štimac otkrio kako moramo hitno popraviti repku i u svaku liniju metnuti kvalitetnog bosanca, svajcarca, srbijanci ili australijanca, kao i kako je Dalić zbunio sve jer je u ekipu stavio čak trojicu rodenih i odgojenih hrvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.