Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za rusanovu

Štimac o borbi za vrh: 
Mlakar je zašutio nakon što se sastao s Vrbanovićem

\'20.02.2011., hotel Westin, Zagreb - Nakon izvanredne skupstine Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je za predsjednika izabran Igor Stimac, novi predsjednik odrzao je konferenciju za novinare.  Phot
Zeljko Hladika/PIXSELL
06.07.2011.
u 21:11

- S takvom sudačkom organizacijom zna se tko će biti prvak - smatra Štimac.

Nismo ni očekivali da će Igor Štimac mirno primiti očitovanje Ministarstva uprave, koje se praktički proglasilo nenadležnim za rješavanje HNS-ova slučaja.

– Četiri mjeseca maltretirao je sve nas ministar Davorin Mlakar, da bi sada oprao ruke od svega. Pozivam njega i ministra Fuchsa da se očituju o tom slučaju, da preuzmu odgovornost u svoje ruke – kazao je Štimac.

Postavio je sasvim logično pitanje. Kada je bilo riječi o dubrovačkom savezu, kaže Štimac, onda je Ministarstvo uprave bilo odgovorno, ali kad je u pitanju HNS, onda nije. Podsjetio je na ono što je bilo u veljači.

– Tada sam od ministra Mlakara dobio službeni stav da postoje jasni elementi počinjenja prekršaja zakona Republike Hrvatske na onoj sjednici Skupštine HNS-a na kojoj je za predsjednika izabran Vlatko Marković – kaže Štimac.

Tvrdi da su tada počele zakulisne igre.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u četvrtak! <<

Komentara 25

SE
serđo
21:26 06.07.2011.

predlažem gosin šticu da posegne za sljedećim pravnim sredstvom, a to je ustavna tužba, tako da mu sponzori plate u kasu države koju ne vole još malo više kad i to popuše.

BZ
Branko Zajec
21:41 06.07.2011.

Nije mi jasno, što Štimac danas predstavlja u našem nogometu ? Pokušao je biti konkurent Markoviću, i izgubio igru. U međuvremenu je suspendiran na dvije godine bavljenjem radom u sportu i u svakoj civiliziranoj državi, taj više ne bi bio predmet interesa novinara. Međutim, kako mi nismo civilizirana država, Štimac je još uvijek dobra \"tema\" našega sportskog novinarstva i ako je izgubio sve pravne načine, da promjeni rezultat. Njegove prijetnje, da će odgoditi prvenstvo, dokaz su njegove inteligencije. Učinio bi uslugu Savezu, jer bi na jednostavan način došli do lige 12 ili čak lige 10. Naravno, to bi bilo moguće, kada bi klubovi, protivno svojim interesima slijedili zlikovca, koji se bori samo za svoje interese. Ipak, nadam se, da će sve završiti očekivano mirno, a da će Štimac definitivno, doživotno postati bivši sportski djelatnik.

OB
-obrisani-
21:23 06.07.2011.

Štimac: 
Mlakar je zašutio nakon što se sastao s Vrbanovićem a nevini Gotovina i nevini Sanader su zašutjeli kada su sreli tužitelje i suce na svojim EU sudovima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije