Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spor Bake i Hajduka

Štimac i Grgić stigli na sud, ali nije bilo Sliškovića i Košte

'grgic_nnn_spo_030412'
''
03.04.2012.
u 19:01

Bilo je planirano da stigne i Ahmet Pašalić, i on je trebao potvrditi da je Slišković stvarno bio trenerom Hajduka.

Ništa od sučeljavanja Blaža Sliškovića, Igora Štimca i Branka Grgića na Općinskom sudu u Splitu. Naime, Slišković ima spor s Hajdukom, navodno mora dokazati da je bio trener, a Štimac i Grgić trebali su biti svjedoci.

Bilo je planirano da stigne i Ahmet Pašalić, i on je trebao potvrditi da je Slišković stvarno bio trenerom Hajduka. No, kako sutkinja nije dobila potvrdu da su Štimac i Grgić dobili pozive preko Sliškovićeve odvjetnice Doris Košte, poručila je Pašaliću da ne dolazi. Ipak, Štimac i Grgić pojavili su se na sudu, ali kako nije bilo Pašalića, ročište je odgođeno.

Na sudu se nije pojavila ni Košta, bilo bi zanimljivo vidjeti njezin susret sa Štimcem s kojim je nedavno vodila medijsku prepisku.

Komentara 3

OB
-obrisani-
19:33 03.04.2012.

Aaaaaaaaaaa...za lovu sto je nestala iz ajdukove kase krivi su HNS,markovic,mamic,srebric...nemoj slucajno da neko kaze jednu losu rijec o gospodinu stimcu...hehehe..on je posten ...isto ko i onaj zadarski sinovcic...Hrac!

OB
-obrisani-
19:43 03.04.2012.

...koja mocvara...ovo u ajduku nije nikakva mocvara...nego li blato i mulj najmanje 100 metara iznad glave.I tvrdim...u ajduku je krenulo nizbrdo od kada je igor stimac postao njegov funkcioner.Vrijeme ce pokazati svoje...

Avatar toxic alien
toxic alien
10:08 04.04.2012.

Hajduk je stvarno spao na niske grane. Sluze se pravnim smicalicama da bi izbjegli obaveze prema svojim uposlenicima. Ne treba njima nikakav Ahmet Pasalic potvrditi da je Sliskovic bio trener Hajduka, to zna cijeli nogometni Split, i nogometna Hrvatska, a to zna i sadasnji trener Hajduka Miso Krsticevic koji mu je bio pomocnik. Sliskovic bi mogao skupo platiti svoju naivnost, sa balkanskim klubovima se ne sklapaju ugovori \"na rijec\". Pokojni gosp. Tito Kirigin se vjerojatno prevrce u grobu, kad vidi kakav olos danas vodi Hajduka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije