Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema euforije

Štimac: Bez ikakve glavobolje idemo prema Srbiji

Igor Štimac
Goran Stanzl/Pixsell
06.02.2013.
u 17:18

– Zadovoljan sam pristupom, no bilo bi glupo da netko od igrača izgubi mjesto zbog nonšalancije u prijateljskoj utakmici – rekao je hrvatski izbornik nakon susreta s Korejom.

Prvi je iz svlačionice nakon velike pobjede nad Južnom Korejom izašao veznjak Ognjen Vukojević i podijelio svoje dojmove s hrvatskom javnošću.

– Ostvarili smo lijepu pobjedu nad Korejom koja zna biti neugodna. Izbornik je upozoravao da najozbiljnije shvatimo ovu utakmicu, maksimalno smo iskoristili priliku, uigrali se još više i napunili samopouzdanjem. Željeli smo podići euforiju za utakmice koje nas čekaju, znali smo koliko smo jaki, a htjeli smo i sebe i druge dodatno uvjeriti u to. Veliki je to zamah za ovo što slijedi – izjavio je iskusni veznjak za HTV.

Izbornik Igor Štimac zračio je zadovoljstvom, ali kod njega se nije mogla osjetiti ni mrvica euforije.

– Odradili smo utakmicu onako kako smo priželjkivali. Bila je to kvalitetna utakmica u kojoj smo, za razliku od svega onog prijašnjeg prikazanog u takvim dvobojima, imali dobar angažman i pristup pa je to rezultiralo lijepom pobjedom. Meni je drago da igrači jako dobro razumiju ono što ja govorim. Bilo bi glupo da netko od njih izgubi mjesto u sastavu zbog nonšalancije u prijateljskoj utakmici. Mi predstavljamo zemlju, ljudi naš dres gledaju kao svetinju i ovako moramo igrati uvijek. Posebno sam sretan zbog debitanata, a žao mi je samo što se Olić nije upisao u strijelce. Bez ikakve glavobolje nastavljamo prema onom što nas čeka, ne letimo visoko, znamo što nas čeka, znamo kako se pripremiti za to – istaknuo je Štimac.

>>Hrvatska je protiv Koreje izgledala moćno, dajte nam Srbiju!

Komentara 9

DH
dalibor.hren
20:42 06.02.2013.

Štico, ne idemo mi prema Srbiji, oni dolaze k nama.

TR
Trener29zg
10:44 07.02.2013.

Naša reprezentacija je Hrvatski ponos. Dugi niz godina su u vrhu, zapravo od naše samostalnosti. Nogometno smo čudo! Nažalost, puno je onih koji žive u Hrvatskoj i nisu sretni što smo samostalni. Zato pljuju i blate sve što je pozitivno. Samo naprijed, pljujte, ali huk iz maksimira 22.3.2013. nadglasat će Vaše tihe, podle glasiće. Pozdrav, čestitke Štimcu na vođenju!

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
18:07 06.02.2013.

Bez ikakve glavobolje idemo prema Srbiji dok ne primimo dva ili tri komada i izgubimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije