Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRZA ĐURĐEVIĆ

Tužne vijesti: Nogometaš (21) izgubio bitku, preminuo nakon strašne nesreće

27.11.2021.
u 10:07

Njegovi klubovi i suigrači, ali i veliki broj nogometaša, trenera, sportskih radnika, navijača, molili su se i nadali da će sve biti u redu, ali stigle su najgore vijesti

Crna Gora tuguje. Od posljedica prometne nesreće noćas je preminuo 21-godišnji nogometaš Mirza Đurđević, javljaju Vijesti.me. Nosio je dres prvoligaša Jezera, odakle je ljetos stigao iz Petrovca, gdje je proveo tri prethodne sezone.

Njegovi klubovi i suigrači, ali i veliki broj nogometaša, trenera, sportskih radnika, navijača, molili su se i nadali da će sve biti u redu, ali stigle su najgore vijesti.   

Liječnici su mu se više od 24 sata borili za život, ali ovu utakmicu nije pobjedio. Utakmica protiv Podgorice na "DG areni" prošle subote bila je njegova posljednja u životu.

Podsjetimo, Mirza je sudjelovao u nesreći u četvrtak u jutranjim satima u mjestu Sjerogošte, nadomak Kolašina. Prevezen je u Opću bolnicu u Bijelom Polju, a zatim i u Hitni prijem Kliničkog centra Crne Gore.   Iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije Vijestima je rečeno da je Đurđević bio za upravljačem jednog od četiri automobila koja su sudjelovala u nesreći, a čiji uzrok se utvrđuje.

Nastupao je u mlađim kategorijama Budućnosti, a igrao je i za Otrant-Olimpik iz Ulcinja. Ukupno je na terenima Telekom 1. Crnogorske nogometne lige odigrao 63 utakmice. 

Ključne riječi

Komentara 2

SH
shuljic50
11:28 27.11.2021.

Neka mu Alah,Bog odvede u vječni život.

Avatar duje912
duje912
10:28 27.11.2021.

hm. očito je mislio da je on, kao nada CG nogometa iznad života i da može kao ronaldo i mesi vozit 200 bez posljedica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije