Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFA ODLUČILA

Stigle sjajne vijesti za sve navijače hrvatske reprezentacije, ovo smo čekali!

Francuska - Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.10.2020.
u 10:33

Prve Uefine utakmice s gledateljima u Hrvatskoj trebale bi biti one reprezentativne, kada vatreni 11. i 14. listopada u Maksimiru dočekuju Švedsku i Francusku.

Uefa je dopustila povratak navijača na stadione u svim natjecanjima počevši s Ligom nacija koja se igra od 10. do 14. listopada. Dopustit će se povratak do najviše 30 posto kapaciteta stadiona. Naravno, ako takvo dopuštenje vrijedi i u određenoj zemlji.

Prve Uefine utakmice s gledateljima u Hrvatskoj trebale bi biti one reprezentativne, kada vatreni 11. i 14. listopada u Maksimiru dočekuju Švedsku i Francusku. 

A kad smo već kod vatrenih, dodajmo da je Bild u srijedu objavio kako je Bayern krenuo po Andreja Kramarića, a jučer je u njemačkim nogometnim kuloarima procurila informacija kako je hrvatski reprezentativac počeo pritiskati Hoffenheim da ga pusti iz kluba.

– Bayern ne očekuje malu cijenu za Andreja Kramarića, procjenjuje se da će biti viša od 30 milijuna eura. Neki Kramarićevi suigrači iz Hoffenheima otkrili su da Andrej požuruje transfer – napisao je Florian Plettenberg, urednik kanala Sport1.

I sam je Kramarić izjavio kako je Bayern jedini klub iz Bundeslige u koji bi otišao iz Hoffenheima.

Nijemci pišu da Bayern, u slučaju da propadnu pregovori oko Kramarića, kao B opciju ima Marija Mandžukića

>> Pogledajte i kako se Maradona štiti od korone

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Starotopoljanin
16:36 02.10.2020.

bit ces kramaricu kao getze kad je otisao iz dortmunda,i sta je bilo unistili su mu bavarci karijeru,samo da bi ostetili dortmund.

ST
Starotopoljanin
16:34 02.10.2020.

krama nemoj u bajern ici,tamo ce te staviti za zamjenskog igraca.tebi je real,barca ili liverpol buducnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije