Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI MEDIJI

Stigla je nova ponuda za Brunu Petkovića. Vatreni je na pragu odlaska iz Dinama

Dinamo na Maksimiru pobijedio Šibenik sa 4-0
Igor Soban/PIXSELL
26.05.2023.
u 08:16

Osvajač brončane medalje u Kataru i strijelac Brazilcima spremna je za novu stranicu u karijeri

Hrvatski reprezentativni napadač Bruno Petković vrlo je blizu odlaska iz Maksimira, to će se dogoditi ovog ljeta ili idućeg kada postane slobodan igrač. Za vatrenog je najviše zagrizao Nenad Bjelica, trener koji je preporodio Petkovića u Dinamu i pod čijom palicom je igrao najbolji nogomet u karijeri. 

Plavi su za sada odbili sve ponude aktualnog turskog prvaka Trabzonspora, ali turski mediji pišu da Bjelica ne odustaje i sprema novu ponudu. Hrvatski prvak za Petkovića traži pet milijuna eura, a Trabzonspor je dosad najviše ponudio 1.5 milijuna eura, što je naravno puno manje od očekivane svote.

Portal Futbol Gundem javlja da je u Dinamo stigla nova ponuda - dva milijuna eura plus bonusi za trofeje i golove. Prema istom izvoru hrvatski napadač je još ranije dogovorio osobne uvjete ugovora s turskim prvoligašem.

GALERIJA: Petković poručio da želi otići, zna se i u koji klub

Dinamo na Maksimiru pobijedio Šibenik sa 4-0
1/5

- Petković želi opet surađivati s Bjelicom, a Bjelica je na sastanku čelnicima kluba rekao da se Petkovića treba dovesti te da vjeruje kako je on pravi igrač za tursku ligu - piše Futbol Gundem.

VEZANI ČLANCI:

Petković je za Dinamo upisao 205 utakmica te zabio 64 gola uz 47 asistencija od kada je stigao iz talijanske Bologne. 

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
10:03 26.05.2023.

Plus bonusi za trofeje i golove??? Slaba korist od tih bonusa glede trofeja, a pogotovo glede golova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije