Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El clasico odgođen

Stigla i službena potvrda: Barcelona i Real neće igrati zbog prosvjeda u Kataloniji

Real - Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
18.10.2019.
u 12:15

Danas u španjolski mediji objavili da je derbi između Reala i Barcelone odgođen za prosinac. Navodno La liga predlaže 7. prosinca, no klubovi su za to da se utakmica igra 18. prosinca, pišu španjolski mediji.

El clasico', utakmica španjolskog prvenstva između Barcelone i Reala koja se trebala igrati 26. listopada, odgođena je, objavio je u petak Španjolski nogometni savez (RFEF).

Organizacijski odbor La lige je početkom tjedna službeno zatražio od RFEF-a da se utakmica premjesti iz Barcelone u Madrid zbog sigurnosnih razloga nakon što je Kataloniju zahvatio val prosvjeda uzrokovanih uhićenjem devet katalonskih separatističkih vođa.  

Dva se kluba "trebaju dogovoriti o novom datumu za održavanje utakmice", dodaje se u priopćenju Saveza u kojem je kao krajnji rok za objavu novog datuma naveden ponedjeljak do 10,00 sati. Ako klubovi ne uspiju postići dogovor o novom datumu, Savez će sam odrediti novi termin igranja utakmice.

Danas u španjolski mediji objavili da je derbi između Reala i Barcelone odgođen za prosinac. Navodno La liga predlaže 7. prosinca, no klubovi su za to da se utakmica igra 18. prosinca, pišu španjolski mediji.

Ključne riječi

Komentara 1

VL
????
15:12 18.10.2019.

Zar katalonski klubovi ne bi trebali sad odbiti igrati u španjolskoj ligi? A i kapetan Barcelone bi trebao šutnuti španjolskog milicajca... ups, kapetan Barcelone nije Katalonac, a bogme ni ostali igrači :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije