Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istupio na Twitteru

E, zato je kapetan: Oduševit će vas kako je Modrić zaštitio hrvatsku reprezentaciju!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.10.2019.
u 21:16

- Sa Slovačkom u Rijeci s istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske - napisao je, između ostalog, kapetan Vatrenih

Okončana je priča o tome gdje će Hrvatska igrati završnu kvalifikacijsku utakmicu protiv Slovačke 16. studenoga. Bit će to Rujevica, a na tu se temu večeras oglasio i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Iako nema naviku ovako istupati na Twitteru, očito je i njega zasmetala čitava strka koja se digla oko ideje promjene domaćinstva, te je poručio sljedeće: 

- Sa Slovačkom u Rijeci s istom strašću kao u svakom gradu Hrvatske. Igrači ne odlučuju gdje. Zato nema skrivanja iza momčadi kad se krivo procjenjuje - napisao je veznjak hrvatske reprezentacije i madridskog Reala.

Time je Modrić istupio ispred svlačionice, zaštitio suigrače, odnosno demantirao informacije da su oni bili ti koji su tražili da utakmica iz Rijeke preseli u Zagreb, na Maksimir.

Kapetan je, dakle, svoje rekao, te sada preostaje da sa suigračima uzme taj bod i odvede Vatrene na Euro.

Komentara 45

IL
ilijan1a
21:34 16.10.2019.

Luka je najbolji kapetan kojeg smo do sada imali. Ajmo Hrvatska 🇭🇷

DA
dadobrc68
21:27 16.10.2019.

'Informacije' koje spominje autor članka su najobičnije dezinformacije vodećih (anti)hrvatskih portala,koji koriste svaku priliku da unesu razdor između navijača i Hr. reprezentacije.

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
21:47 16.10.2019.

Jedino ispravno, bravo Luka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije