Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB MU ODGOVORIO

Stigao odgovor Červaru: Lino, ti to sam moraš objasniti!

PPD Zagreb Nantes
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/4
05.12.2018.
u 13:32

– Nije bilo minoriziranja njegova lika i djela. Klub nema ništa s tim. On ima respekt svih nas.

Želim da se klub javno očituje zašto više nisam trener Zagreba. Zadnjih desetak godina stalno mi se nešto podmeće i zaista bih volio čuti zašto, poručio je Lino Červar nakon pobjede PPD Zagreba nad Nexeom 20:17 u SEHA ligi.

Bila je to ujedno posljednja Červarova utakmica na klupi plinara. Danas je stigao i odgovor kluba.

– To je izjava koju Lino treba objasniti, pa mi smo imali dogovor s njim da bude u klubu dok ima snage to izdržati. Trebao je ostati šef struke svih trenera. Nakon ovog istupa ne znam kakvo objašnjene traži – poručio je direktor kluba Vedran Šupuković pa dodao:

– Nije bilo minoriziranja njegova lika i djela. Klub nema ništa s tim. On ima respekt svih nas. Svuda ima razmimoilaženja, no Lino je sam najavio odlazak i sad tri tjedna poslije traži objašnjenje. Sam se povukao, u tri tjedna ništa se nije promijenilo, nismo o tome pričali, a on sad traži objašnjenje.

Šupuković dodaje kako će tijekom dana sigurno razgovarati s Linom.

– Neka otkrije imenom i prezimenom tko je problem. Klub stoji iza njega.

Inače, na početku konferencije za novinare iz kluba su objavili kako su dogovorili suradnju s Goricom kojoj će posuđivati mlađe igrače.

>> Pogledajte i gostovanje Červara na Večernji TV-u


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije