Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI ČERVAR

'Neka mi objasne zašto moram otići, ako ne kažu istinu, bit će svega'

Lino Červar
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/4
05.12.2018.
u 09:31

Dogodila se još jedna zanimljiva situacija. Naime, danas je trebao biti postavljen i predstavljen novi trener Davor Rokavec

Rukometaši PPD Zagreba pobjedom nad Nexeom (20:17) vratili su se na prvo mjesto SEHA Gazprom lige, nakon deset odigranih utakmica. Plinari su bili puno bolji, posebice u prvom poluvremenu kada su Našičanima dopustili da postignu samo sedam pogodaka.

Lino Červar posljednji put vodio je momčad PPD Zagreba.

– Želio bih da se klub javno očituje zašto više nisam trener PPD Zagreba. Želim da to kažu glasno i jasno i da mi to lijepo objasne i neka odgovor bude što prije – ogorčen je Červar.

Odgovor će dobiti danas, kada su čelnici kluba sazvali izvanrednu konferenciju za medije. Da, nije to više tajna. Lino će danas službeno dobiti otkaz.

– Zadnjih desetak godina stalno mi se nešto podmeće i zaista bih volio čuti zašto.

Foto: Robert Anić/Pixsell

Tko vam podmeće?
– Krugovi. Znate, ja nikad nisam nikoga u životu napadao. A mene se stalno napada. Nije to u redu, nije to fer – rekao je Lino.

Dobro, znali ste napadati novinare...
– Ne, to nije bio napad, to su bili samo moji odgovori na neke svari koje su se pisale o meni – istaknuo je.

No, nije se Lino tu htio zaustaviti.
– Kada čujem odgovor kluba, onda ću se oglasiti. Ne, prije. I ako ne kažu istinu neće biti dobro. Jer, onda ću ja reći sve i nekima to neće biti drago, niti ugodno – nastavio je Lino.

Ali, uoči utakmice s Nantesom lijepo ste i mirno rekli kako u dogovoru s klubom vodite još utakmice s Nantesom, Motorom i Nexeom. U čemu je sad problem?
– Očigledno su se neke stvari dogodile mimo dogovora. I zato želim čuti njihove odgovore – zaključio je Červar.

U ne baš lijepom raspoloženju rastat će se Červar i PPD Zagreb i sad je samo pitanje kako će se ova situacija odraziti na reprezentaciju Hrvatske čiji je Lino izbornik, a Svjetsko prvenstvo je pred vratima, počinje 10. siječnja u Njemačkoj i Danskoj.

Dogodila se još jedna zanimljiva situacija. Naime, danas je trebao biti postavljen i predstavljen novi trener, Davor Rokavec.

– Rekli su mi iz kluba da dođem na konferenciju za novinare, a nakon ove utakmice rekli su mi da ne moram dolaziti – rekao je Rokavec.

>> Pogledajte i gostovanje Červara na Večernji TV-u

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar southman
southman
10:52 05.12.2018.

Zato što klub vode "lijevi" a ti si "desni" !

DU
Deleted user
11:25 05.12.2018.

Kakav preokret, nakon što se mantralo kako je sve u najboljem redu. Bit će zanimljivo čuti.

SS
sokac sa drave
10:25 05.12.2018.

jureh97 ti bi najradije postavio svog didu off kamen ljuti je da nezna nista ali ce nauciti.Bitno je da je NAS.Inace kada je covjek star ima prednost ispred mladih jer vise nemoze umrijeti mlad.Cervar ima pravo dobiti odgovor na sva pitanja ,on je rukometna legenda u cijelom svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije