Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVjetsko prvenstvo
Povratak na članak

Stepančić oduševljen navijačima: Već kod himne sam se naježio

Navijači su bili upravo sjajni, kao da smo igrali u Hrvatskoj. Nadam se da će ovo biti poticaj da nam dođu u još velikom broju i u sljedećim utakmicama, rekao je Červar

Komentari 9

Avatar zagorac2
zagorac2
07:43 12.01.2019.

correct.or : da Cervar nema pojma o nicem, stalno samo pobjedjuje i osvojil je sve kaj se osvojit dalo i pobjedjuje a te razne medalje i to pretezno Zlatne i Sreberne nema vise gdje pospremat, stvarno nesposobna neznalica i trebali bi ipak tebe ili tvog Ostoju postavit vi znadete ako nis drugo a ono znadete crtat kukaste krizeve

VL
KA
kajbum
23:44 11.01.2019.

Herceg bosne uvjek I svugdje Gdje se boj bije soportski ili pravi

VL
DU
Deleted user
06:59 12.01.2019.

correct.or: tipično - ma gdje može biti nešto dobro kad se uz to nalazi jedan od najboljih rukometnih stručnjaka. On ne zna ovo, on ne zna ono - a osvojio do sada vrijednih titula i titula.

VL
PU
paul-umpe
21:21 11.01.2019.

dok je jedan tip gledao tekmu zena mu je danas bila na servisu kod mene.Samo tako M....n.Najvise volim kad gledas Bayern.

VL
ČI
čikaga
20:56 11.01.2019.

Gle vraga pa Deda govori o modernom i dinamičnom rukometu. Gdje je bil kad se topila razlika od 4 gola. Zakaj ima onaj karton ? Verovatno misli da su mu ga poklonili da se s njim šali za vrijeme tekme. Dedu pod hitno mjenjati poslije prvenstva jer pojma nema , što se moglo zaključiti iz kometara na TV.

VL
DU
Deleted user
05:28 12.01.2019.

Cervar je trener koji ne zna rasporediti snagu ekipe na cijelo prvenstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.