Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konkurencija Subašiću

Stekelenburg: Vratar sam s dobrom tehnikom, davat ću sve od sebe

Marteen Stekelenburg
Reuters
10.08.2014.
u 11:59

- Presretni smo što smo uspjeli dovesti vratara s tolikim iskustvom. Igrao je s Nizozemskom u finalu SP-a 2010., predstavio ga je kratko potpredsjednik kluba Vadim Vasiljev

Maarten Stekelenburg i službeno je predstavljen kao novi vratar Monaca. Nizozemac je tamo stigao na posudbu iz Fulhama, a na kraju sezone francuski prvoligaš moći će otkupiti ugovor.

- Presretni smo što smo uspjeli dovesti vratara s tolikim iskustvom. Igrao je s Nizozemskom u finalu SP-a 2010., predstavio ga je kratko potpredsjednik kluba Vadim Vasiljev.

Stekelenburg će tako postati konkurencija našem Danijelu Subašiću, koji ipak ima početnu prednost.

- Sretan sam što sam dio ovog projekta. Uvijek ću davati sve od sebe za klub. Ja sam vratar s dobrom tehnikom, a volim daleko istrčavati i pomagati momčadi, rekao je Stekelenburg.

>>Subašiću stiže konkurencija, a Lopez sve dogovorio s Milanom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije