Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK Bijelo-plavi u zadnja tri kola osvojili bodova kao i u prvih deset

Steinbrücknerov povratak otpisanih – pun pogodak

03.11.2008.
u 16:20

Osijek je u velikom nizu. Još donedavno od mnogih prežaljena momčad u posljednja je tri prvenstvena kola osvojila isti broj bodova kao u prvih deset, ali što je najbitnije – bijelo-plavi imponiraju igrom.

Rezerve u igri još ima
Odaju dojam ozbiljne momčadi koja od prve do posljednje minute zna što želi, traži nadigravanje, gol više, a najveće zasluge tome svakako pripadaju Tomislavu Steinbrückneru koji je presložio momčad i izvukao maksimum iz nje.

– Vrlo nam je bitna bila pobjeda protiv Intera nakon koje je momčad dobila puno samopouzdanja. Protiv Croatie smo već izgledali puno bolje, da bismo u nedjelju u Vinkovcima bili apsolutno dominantni – kaže Steinbrückner koji vjeruje da još uvijek ima rezervi u igri njegove momčadi, posebno u obrambenom dijelu.

– Ima igrača od kojih očekujem da budu bolji, iako ne bih o imenima i pozicijama, ali mjesta za napredak ima. I uvijek može bolje! Mi smo, iza Dinama, zabili najviše golova, ali smo ih, od momčadi u gornjem dijelu ljestvice, i primili najviše tako da treba još popraviti fazu obrane. Ako bi se pritom nastavila ova efikasnost, to bi bilo sjajno.

Glavnu riječ u Steinbrücknerovu Osijeku vodi “otpisani” dvojac, Knežević i Barišić.

Rijetko i među 18
Igrači koji kod bivšeg trenera Lončarevića rijetko da su bili i među osamnaest, a Barišić se sad prometnuo u udarnu iglu bijelo-plavih.

– Svaki trener ima svoju viziju, a s obzirom da smo imali niz poraza jasno je bilo da treba tražiti neka nova rješenja. Meni je to uspjelo i sigurno je da su zadovoljni ti momci, ali i ja s njima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije