Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK OSIJEK

Steinbrückner: Bit će mi velika čast pobijediti Ljupka Petrovića

Tomislav Steinbrückner
Foto: Marko Mrkonjić
25.10.2008.
u 17:10

Jedna od igračkih legendi NK Osijeka Ljupko Petrović danas će nakon gotovo 18 godina voditi prvu službenu utakmicu protiv “svog” kluba u Gradskom vrtu, gdje ga čeka jedan od njegovih učenika – Tomislav Steinbrückner – kojega je, kao 19-godišnjaka, upravo Petrović prije 22 godine prvi bacio u vatru.

– Kod Ljupka sam nakon povratka iz vojske u sezoni 1986./87. odigrao svoje prve prvoligaške minute. Ušao sam, čini mi se, u dvije utakmice, a u momčadi sam se ustalio sezonu kasnije kod Šabana Jasenice – kaže Steinbrückner za kojega nema uoči današnjeg okršaja nema mjesta sentimentalnosti. Napast će Petrovića od prve minute. Osijeku za konkretniji pomak s dna ljestvice trebaju bodovi bez obzira na to tko se nalazio s druge strane, a ponovni susret s Ljupkom Petrovićem mladom će treneru biti samo motiv više.

– Zna se što znači ime Ljupka Petrovića i zato će mi velika čast biti napraviti dobar rezultat protiv njega. S obzirom na naše mjesto na ljestvici, tri boda protiv Croatije su imperativ. Istina, nije lako dobiti dvije utakmice zaredom, ali mi smo u takvoj situaciji da jednostavno moramo ići na pobjedu – kaže trener Osijeka.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije