Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETNJE IZ SRBIJE

Stefan GP: Netko će biti u nevolji ako nam ne dozvole nastup

Formula raspored
27.02.2010.
u 18:12

Srpska momčad Stefan GP, koja i dalje sanja nastup u Formuli 1 već predstojeće sezone, na pomalo se komičan način obračunala sa svim “neprijateljima”.

Putem svoje internetske stranice vodstvo momčadi objavilo je kako je već prvi dio njihove opreme već stigao u Bahrein, gdje će se 14. ožujka održati prva ovogodišnja utrka Svjetskog prvenstva.

Za sljedeći su, pak, tjedan čelnici Stefana najavili predstavljanje bolida kao konačan dokaz da su spremni za nastup u Formuli 1.

- Ako ne dobijemo šansu da se natječemo u Bahreinu i u trenutku kad se neke momčadi ne pojave tamo, netko će biti u velikoj nevolji dok bude objašnjavao što nam se dogodilo - stoji u priopćenju Stefan GP-a, koji se u zaključku obračunao s američkom momčadi USF1 koja je u velikim financijskim problemima i još uvijek pokušava ishoditi odobrenje za propuštanje nekoliko utrka predstojeće sezone.

- Sanjari iz SAD-a će morati objasniti svoje postupke jer namjerno čine Formulu 1 slabijom sa svojim snovima o savršenom svijetu i bajkama o svojem uspjehu. A uspjeh ne dolazi kroz priču, nego kroz težak rad i puno petlje.

Srpska momčad Stefan GP, koja i dalje sanja nastup u Formuli 1 već predstojeće sezone, na pomalo se komičan način obračunala sa svim “neprijateljima”...
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije