Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Start VN Kanade uvod u otvaranje kockastih na Euru

'Ferrari Formula One driver Fernando Alonso of Spain speaks on the phone during the Monaco F1 Grand Prix May 25, 2012.  REUTERS/Max Rossi  (MONACO - Tags: SPORT MOTORSPORT)'
'MAX ROSSI'
08.06.2012.
u 22:57

Start utrke VN Kanade (nedjelja, 20 sati), u kojoj očekujemo rekordnog, sedmog različitog pobjednika u formuli 1 ove sezone, bit će sjajan uvod za nogometnu utakmicu Hrvatska - Irska (20.45).

– Prošle dvije utrke, u Španjolskoj i Monaku, gledalo je u prosjeku 340 tisuća Hrvata, a bude li ova zanimljiva kao sve utrke dosad ove sezone, vjerujem da će ljudi pratiti i što se događa u Kanadi – kazao je Davorin Štetner, vlasnik prava za prijenose F1 u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije