Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juve u polufinalu

Stara dama grabi prema Cardiffu, a Allegri otkrio tajnu uspjeha

Massimiliano Allegri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
20.04.2017.
u 11:18

Formaciju treba mijenjati kada pobjeđuješ. Nakon poraza, to je puno teže. Ova momčad puna je velikih profesionalaca koji znaju svoj posao, pa nije potrebno držati napetost u momčadi. No, još nismo ništa osvojili, ovo je samo korak prema Cardiffu - kazao je Allegri

Nakon eliminacije Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka, trener Juventusa Massimiliano Allegri izjavio je da promjenu formacije ekipe treba uraditi dok pobjeđuješ. 

- Formaciju treba mijenjati kada pobjeđuješ. Nakon poraza, to je puno teže. Ova momčad puna je velikih profesionalaca koji znaju svoj posao, pa nije potrebno držati napetost u momčadi. No, još nismo ništa osvojili, ovo je samo korak prema Cardiffu - kazao je Allegri.  

Nogometaši Juventusa izborili su plasman u polufinale Lige prvaka nakon što su u srijedu u uzvratnom susretu četvrtfinala na Camp Nou igrali 0:0 protiv Barcelone i tako obranili pobjedu 3:0 iz prve utakmice.

Allegri je pohvalio politiku kluba, odnosno dovođenje pravih pojačanja.

- Prije dvije sezone izgubili smo od Barce 1;3 u finalu Lige prvaka. Samo dva igrača koji su bili u prvih 11 u tom finalu bila su u početnoj postavi večeras. U prošle dvije godine naraslo je samopouzdanje momčadi i želimo ostvariti nešto posebno - dodao je Allegri.

>>Suigrači i talijanski mediji naklonili se Hrvatu: 'Najviše hvala Mandžukiću!'

Komentara 1

BA
babovac
18:43 20.04.2017.

Pametno zbori Allegri, svjestan je da pravi protivnici tek dolaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije