Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo u svlačionici

Danijel Subašić sa suigračima i princom Albertom proslavio plasman u polufinale Lige prvaka

Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.04.2017.
u 10:07

Nakon dvoboja bilo je veselo u Monacovoj svlačionici, a Danijel Subašić još je jednom ponosno pokazao majicu s likom Hrvoja Ćustića koju uvijek nosi ispod dresa

Hrvatski vratar Danijel Subašić sa svojim je Monacom izborio polufinale Lige prvaka. Momčad iz Kneževine je u obje utakmice bila bolja od dortmundske Borussije.

Završnicu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja obilježit će hrvatski reprezentativci, jer će osim Danijela Subašića u polufinalu Lige prvaka još igrati Luka Modrić i Mateo Kovačić s madridskim Realom, Šime Vrsaljko s madridskim Atleticom, te Mario Mandžukić s Juventusom, njegov suigrač Marko Pjaca je zbog ozljede završio sezonu.

Sjajni 18-godišnji francuski napadač Kylian Mbappé predvodio je Monaco u još jednom trijumfu, te je postao prvi igrač u povijesti koji je zabio pogotke u svoje prve četiri utakmice u Ligi prvaka!

Nakon dvoboja bilo je veselo u Monacovoj svlačionici, a Danijel Subašić još je jednom ponosno pokazao majicu s likom Hrvoja Ćustića koju uvijek nosi ispod dresa.

Hrvatski vratar imao je veliku podršku Zadrana!

Danijel Subašić u svlačionici se fotografirao s princom Albertom i na svom Twitteru napisao: "Polufinale! Bravo, momčad... Ja i brat u polufinalu".

>>Suigrači i talijanski mediji naklonili se Hrvatu: 'Najviše hvala Mandžukiću!'

Komentara 1

Avatar braco1954
braco1954
14:31 20.04.2017.

bravo Danijel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije