Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL
Povratak na članak

Stanković: Kako ćemo pružiti ruke Ukrajincima?

Uoči četvrtfinala Eura izbornik Stanković prisjetio se suparnikove podvale u kvalifikacijama za SP

Komentari 6

IN
intersanctum
10:47 06.02.2012.

kakve su to gluposti o okretanju glave, treba im pokazat na terenu, a ne se spustat na njihov nivo

VL
MA
maxxxx
11:48 06.02.2012.

Već tada su \"demonstrativno napustili teren zbog sumnje u namještanje\", a sada bi se odbili rukovati. Ko uvrijeđene frajle, a sve bez dokaza, samo sumnje. Ajde više mislite na igru, a manje na takve idiotarije.

VL
DE
demetrio
12:44 06.02.2012.

Slažem se, ne treba se spuštati na njihov lopovski nivo. Oderite ih na parketu. Prije i poslije utakmice dajte im ruku. S time da im na kraju kažite : Ovo vam je Božja kazna!

VL
BA
balic
13:08 06.02.2012.

Ovo je dokaz da su odrasli smjesniji od djaca u vrticu kojima su druga uzela njima dragu igracku,i sad se na njih ljute.... jeste li sportasi,ponasajte se kako treba.... Vjerovati na urotu ,pustanje ukatmice a ne moci dokazati je glupopo isto tako kao rivalu ne gledat u lice prilikom rukovanja.... pokazite se danas sto znate ,i dali su vase sumnje bile opravdane... Na kraju se opet rukujete ,izljubite onak bratski sportski i nasmjesite se od uha do uha...Vise ce ih pogoditi neg okretanje glave,to ce ih samo vise na vas napaliti,onda ste tek nagrabusali...

VL
PI
piranha
11:54 07.02.2012.

Gospodine Stankoviću,reprezentacija Hrvatske nije vaša privatna prćija pa da se ponašate na način kakav vi hoćete.Vi ste isti tren nakon ove izjave trebali biti smijenjeni i nadam se da će Izvršni odbor HNS-a,na prvoj svojoj sjednici IO donijeti odluku o vašoj smjeni bez obzira na uspijeh kojega eventualno reprezentacija Hrvatske poluči.Ukoliko to ne naprave onda oni sami moraju podnijeti ostavku.Pljuvali smo po Srbima neki dan,a sad se ponašamo isto kao i oni i kada kažu svi smo isti,a ja tvrdim da nismo,onda nas to zasmeta.

VL
OB
-obrisani-
13:30 07.02.2012.

stankovicu ti si jedna obicna budaletina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.