Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL

Stanković: Kako ćemo pružiti ruke Ukrajincima?

'04.02.2012., Spaladium Arena, Split - UEFA FUTSAL EURO 2012., Hrvatska - Ceska. Slavlje na hrvatskoj klupi.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
06.02.2012.
u 10:09

Uoči četvrtfinala Eura izbornik Stanković prisjetio se suparnikove podvale u kvalifikacijama za SP

Snijeg više ne pada u Splitu, vrijeme se smiruje, a kako vrije ozračje uoči utakmice četvrtfinala prvenstva Europe u malom nogometu između Hrvatske i Ukrajine (ponedjeljak 21 sat) moglo bi se dogoditi da se bijeli pokrivač i otopi. Organizatori i dalje drže otvorene autobusne linije koje će gledatelje prevoziti do Spaladium arene.

Dvoboj Hrvatske i Ukrajine bit će najposjećenija utakmica na prvenstvima Europe svih vremena. Rekord drži naš dvoboj protiv Rumunjske, tada je u Spaladium areni bilo 8000 gledatelja, a u nedjelju do podne za utakmicu s Ukrajinom već je prodano šest tisuća...

Bolji su od Čeha 30 posto

Hrvatska je pobjedom nad Češkom od 5:4 ostvarila povijesni uspjeh, ušla među osam najboljih u Europi, ostvarila zacrtani cilj.

– Mi smo svoje napravili, više nemamo pritiska i to je dobro. Sada mi je najbitnije da se što bolje odmorimo, 7-8 igrača izvlači ovo prvenstvo. Objektivno, Ukrajina je od Češke bolja za trideset posto, to je šablonska momčad koja hladno kažnjava pogreške. Najvažnije je ne primiti rano gol, trebat će nam sreće, ali ima i kod nas još prostora za podizanje igre – kazuje izbornik Hrvatske Mato Stanković.

Ukrajina je kvalitetan suparnik, ali Marinović i društvo protiv njih će imati velik motiv. Između Ukrajinaca i naših ima nesređenih računa. Naime, prije dva mjeseca u kvalifikacijama za prvenstvo svijeta Ukrajina je sa 4:2 izgubila od Azerbajdžana, bio je to jedini rezultat koji je Hrvatsku izbacivao s velikog natjecanja. Tada su naši demonstrativno napustili dvoranu zbog sumnji u namještanje.

Okrenut ćemo glave od njih

– To je bilo nevjerojatno! Provjerit ćemo može li biti sankcija ne pružimo li im ruke prije utakmice. Ako to budemo morali napraviti, onda ćemo barem okrenuti glavu od njih. A ja stvarno ne znam kako ću pružiti ruku njihovu izborniku – poručio je Stanković.

 

Ključne riječi

Komentara 6

IN
intersanctum
10:47 06.02.2012.

kakve su to gluposti o okretanju glave, treba im pokazat na terenu, a ne se spustat na njihov nivo

MA
maxxxx
11:48 06.02.2012.

Već tada su \"demonstrativno napustili teren zbog sumnje u namještanje\", a sada bi se odbili rukovati. Ko uvrijeđene frajle, a sve bez dokaza, samo sumnje. Ajde više mislite na igru, a manje na takve idiotarije.

DE
demetrio
12:44 06.02.2012.

Slažem se, ne treba se spuštati na njihov lopovski nivo. Oderite ih na parketu. Prije i poslije utakmice dajte im ruku. S time da im na kraju kažite : Ovo vam je Božja kazna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije