Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK

Stanko Mršić opet na klupi Cibalije

Stanko Mršić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
31.03.2014.
u 12:35

U svojoj zadnjoj epizodi u Vinkovcima Mršić je prvo momčad spasio od ispadanja da bi iduće godine izborio i kvalifikacije za Ligu Europe.

Vrlo brzo poslije smjene u RNK Split Stanko Mršić ponovno je imenovan na mjesto trenera vinkovačke Cibalije. Biti će ovo poslije dvije i pol godini još jedan povratak Mršića u Vinkovce gdje od njega očekuju da momčad uvede u Prvu HNL.

Mršić će na čelu vinkovačkog drugoligaša zamijeniti dosadašnjeg trenera Petravića koji je smijenjen nakon domaćeg poraza od Rudeša. U prošlom kolu momčad je u Dugopolju, gdje je Cibalia izgubila rezultatom 0:1, vodio pomoćni trener Siniša Sesar.

U svojoj zadnjoj epizodi u Vinkovcima Mršić je prvo momčad spasio od ispadanja da bi iduće godine izborio i kvalifikacije za Ligu Europe. U to vrijeme Cibalia je igrala jedan od kvalitetnijih nogometa u Hrvatskoj. Otkaz je dobio krajem kolovoza 2011. godine.  

U Vinkovcima se dolazak Mršića očekuje danas u popodnevnim satima kada bi trebali uslijediti i završni pregovori i potpisivanje ugovora.

>> Dinamo mu presudio: Stanko Mršić dobio otkaz u Splitu!

Ključne riječi

Komentara 1

NM
nemirno more
15:41 31.03.2014.

Stanko puno srece i jedno veliko RUDARSKO SRETNO!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije