Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša serija

Dinamo mu presudio: Stanko Mršić dobio otkaz u Splitu!

stanko mršić
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
15.02.2014.
u 19:50

Stanko Mršić klub s Parka mladeži preuzeo je prije nešto malo više od godinu dana, a sada će momčad do daljnjeg voditi njegov dosadašnji pomoćnik Ivan Matić.

Nakon poraza od Dinama, trener Splita Stanko Mršić dobio je otkaz. Točnije, klub i on sporazumno su raskinuli ugovor nakon niza loših rezultata. RNK Split u nastavak prvenstva krenuo je s dva poraza (od Dinama i Hajduka), a još su kiksali i u prosincu. Pobijedila ih je Istra, a protiv Slaven Belupa odigrali su 0:0.

Split je peti na ljestvici, a Europa se u ovom trenutku čini daleko, trećeplasirana Lokomotiva bježi mu osam bodova, a to je i glavni razlog otkaza.

Stanko Mršić klub s Parka mladeži preuzeo je prije nešto malo više od godinu dana, a sada će momčad do daljnjeg voditi njegov dosadašnji pomoćnik Ivan Matić.

>>Fernandes majstorijama donio preokret protiv Splita

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
10:15 16.02.2014.

Trebalo ga je smijeniti odmah poslije Hajduka kad je promijenio Križanca.

IN
Ineboimorejeplavo
10:51 16.02.2014.

Pa ovi lik je hajdukov igrac, on ce uvik sve napravit da njegov klub koji igra protiv hajduka izgubi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije