Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogometaš godine
Povratak na članak

Stanić: U sportu nedostaje vizije, bojim se da se stvari neće promijeniti na bolje

Naravno da je jasno da je Luka Modrić bio najbolji, bio je najbolji cijelom svijetu, osim valjda Messiju, Cristianu Ronaldu, njegovoj sestri i još nekolicini, pa kako onda neće biti u Hrvatskoj. O Luki je puno toga rečeno i napisano

Komentari 6

PR
prajdali100
09:28 21.12.2018.

He he he ova DRŽAVA nije u stanju napraviti nogometni stadion !!! Nema pameti, nema vizije....ničega.Majko moja, čudo je da je još itko ovdje ostao.

VL
ZW
zweistein
08:46 21.12.2018.

evo opet ovog izbosne. službeno smo najbolja sportska nacija na svijetu, a on se "boji" da stvari neće ići na bolje. i onda se čude kada se kaže piGlu bosanci!!!!

VL
LU
lunar777
10:41 21.12.2018.

U mnogočemu sam se znao slagati sa Stanićem, no čitajući ga malo više postalo je očito da on ima malo većih i ozbiljnijih problema, ne samo sam sa sobom, nego i sa okolinom u kojoj živi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.