Naslovnica Sport reprezentacija

Stanić: Ova generacija napravila je ono što mi nismo uspjeli, ali...

"Za istu domovinu se pobjeđuje, za istu domovinu se izgara na terenu, a koja je generacija bolja ili uspješnija - to u konačnici nije vrijedno spomena."
24. ožujka 2013. u 14:09 2 komentara 4 prikaza
Mario Stanić portal (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell

Mario Stanić napisao je novu kolumnu za Igralište.hr. Prenosimo dio kolumne:

"Prije svega čestitam našim momcima na vrlo važnoj pobjedi protiv reprezentacije Srbije, čestitke  izborniku i stručnom stožeru koji su napravili veliki i zahtjevan posao! Odigrali smo pet utakmica, točno na pola kvalifikacija smo i dijelimo prvo mjesto s Belgijom. Možemo i moramo biti jako zadovoljni svime što je ova generacija napravila do današnjeg dana. Teško je imati kontinuitet u nogometu, teško je proći kvalifikacije i skoro uvijek biti prisutan na europskim i svjetskim prvenstvima..., napisao je Stanić, a zatim se osvrnuo na usporedbu njegove i ove generacije:

"Nakon pobjede protiv reprezentacije Srbije ova generacija je napravila podvig kakav vatreni iz '98 nisu uspjeli. Po tom pitanju oni su uspješniji, ali morat će još puno toga napraviti da bi bili uspješni kao generacija iz '98.  Bez obzira na kvalitetu i na rad, treba imati i dozu sreće. Još uvijek se sjećam kako smo mi sretno prošli kvalifikacije i u kojim tekmama nas je sreća pomazila.

U svakom slučaju, pred njima su veliki  izazovi, a ja im od srca želim da budu uspješniji od  brončane generacije iz '98. Hrvatska je i ova, isto kao što je bila i ona repka. Za istu domovinu se pobjeđuje, za istu domovinu se izgara na terenu, a koja je generacija bolja ili uspješnija - to u konačnici nije vrijedno spomena. Za repku treba navijati i kad stvari krenu loše, a ne samo kad  se pobjeđuje!!!"

Cijelu kolumnu pročitajte OVDJE!

>>>Prosinečki: Pobjeda nad Srbijom je trijumf vrijedan odlaska na SP

 

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu