Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši vatreni

Prosinečki: Pobjeda nad Srbijom je trijumf vrijedan odlaska na SP

Robert Prosinečki
Sanjin Strukić/Pixsell
24.03.2013.
u 17:33

- Nitko nije htio riskirati. U ovakvoj utakmici bitan je samo rezultat, a sve ostalo se zaboravlja

Robert Prosinečki, bivši igrač vatrenih te član Bilićeva stručnog stožera, ali i bivši igrač i trener  Crvene zvezde za "Sport" je prokomentirao susret Hrvatske i Srbije.

- Nije lako nositi teret da moraš pobijediti po svaku cijenu. I jedni i drugi su čekali kikseve. Srbija je, eto, s dva gola platila svoje greške, a Hrvatska ostvarila trijumf vrijedan plasmana na Svjetsko prvenstvo. Nitko nije htio riskirati. U ovakvoj utakmici bitan je samo rezultat, a sve ostalo se zaboravlja. Vodeći pogodak je utjecao na daljnji tijek utakmice. Nakon drugog gola, priča se bližila kraju..., rekao je Prosinečki za "Sport" i dodao:

- Hrvatska je opravdala ulogu favorita i stigla do cilja na Maksimiru, ali se Srbija lako predala. U svakom slučaju siguran sam kako je kvaliteta obje momčadi mnogo veća od onoga što su pokazale u Zagrebu.

Je li Prosinečkom neočekivan izbor Mihajlovićevih početnih jedanaest?

- Stvar izbora! Miha zna zašto je tako odlučio. Čudno je to samo za nas koji gledamo sa strane. Mladi igrači Srbije su skupo platili školu, a obje momčadi su puno bolje nego što su prikazale u Zagrebu - zaključio je 'žuti'.

>>>Stanić: Ova generacija napravila je ono što mi nismo uspjeli, ali...

Komentara 3

VL
????
18:00 24.03.2013.

daleko je još SP, još 5 pobjeda do njega

OB
-obrisani-
21:00 24.03.2013.

Robi je stvarao ovu reprezentaciju, utkao sve svoje znanje u njezine uspjehe i nakon svega se ljudski jadnici pitaju za koga je navijao!?

GO
Gospon
18:04 25.03.2013.

Prosinečki je legenda hrvatskog nogometa (i ne samo hrvatskog) i onda se nađu neki koji nikad nisu i neće učiniti nešto približno veliko i k***u protiv njega. Samo kod nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije