Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED POTPISOM ŽIVOTA

Standardni reprezentativac prelazi u Barcelonu? Filmska priča mogla bi dobiti trijumfalan kraj

LaLiga - Rayo Vallecano v FC Barcelona
Isabel Infantes/REUTERS
01.03.2024.
u 20:32

Već ga dvije godine žele dovesti, a na zimu 2021. sve je bilo spremno za potpis koji se tada ipak nije dogodio

Bio je siječanj 2022. godine, sve je bilo spremno da potpiše za Barcelonu. No, nije se dogodilo. Stole Dimitrievski, danas 30-godišnji vratar makedonske nogometne reprezentacije morao je ostati u Rayo Vallecanu. Ništa zato, samo je nastavio raditi i još ozbiljnije zagrizao ne bi li u međuvremenu postao još bolji vratar. Mogla bi mu za to stići i nagrada, jer katalonski mediji ga opet povezuju s mogućnosti da pređe u redove čuvenog kluba.

Dimitrievski je još kao mladić, s nepunih 19 godina iz Rabotničkog prešao u Granadu. Nakon kratke posudbe u Cadizu te tri sezone u Gimnasticu iz Tarragone, u ljeto 2018. potpisao je za Rayo Vallecano, gdje brani i danas. U siječnju 2022. trebao je preći u Barcelonu, no tadašnji rezervni vratar Neto nije uspio pronaći novi klub prije kraja zimskog prijelaznog roka. Sve je bilo spremno za pravi happy-end u toj filmskoj priči Makedonca, koji bi se sada, dvije i pol godine kasnije mogao i dogoditi.

Dimitrievski je dosad 66 puta nastupao za makedonsku nacionalnu vrstu, a u Barceloni ga, po napisima tamošnjih medija vide kao idealnu opciju za mjesto drugog vratara, pored godinu starijeg Marc-Andrea ter Stegena. Dimitrievski je pod ugovorom s Rayom do ljeta, tako da bi u nadolazećem prijelaznom roku za Barcelonu bio "besplatna" opcija. To je posebno važno zbog financijskog poslovanja kluba s Camp Noua koje je već godinama pod povećalom javnosti zbog brojnih dubioza.

@vecernjilist.sport Mlada nada Dinama dobio je hrvatsko državljanstvo: 'Osjećam se super, ja sam baš zadovoljan' #vecernji #dinamo #belinho ♬ original sound - Sport Večernji list

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije