Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Sa zgrade bacio televizor na Poklepovićev auto: 'Mogao je nekog ubiti'

Stanko Poklepović
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/6
28.04.2017.
u 16:37

Na Mazdi je razbijeno stražnje staklo, a oštećen je i metalni dio automobila

U Sukoišanskoj ulici u Splitu netko je u četvrtak ujutro bacio stari televizor na automobil. Na Mazdi je razbijeno stražnje staklo, a oštećen je i metalni dio automobila.

Tako je glasila vijest splitske policije. No kasnije se pokazalo da je televizor bačen sa zgrade, a da je automobil Hajdukove legende Stanka Poklepovića. Špaco se nije posebno naljutio na majstora koji je bacio televizor.

- Bacio je televizor koji je pao slučajno na moj automobil. Policija je bila na očevidu, napisala zapisnik, sve ide svojim tijekom - kazao nam je Špaco i dodao:

- Valjda mu je bilo teško nositi sa osmog kata, pa je pobacao sve odozgo. Ali, očito je promašio, nije valjda ciljao moj automobil. Cijeli krov mi je slupao na mojoj mazdi 6, a oštetio je i vrata. Kažu mi da je šteta 30.000 kuna. Ali što ću, ima i gorih stvari od toga. Mogao je nekog i ubiti da je televizor završio na nečijoj glavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije