Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO
Povratak na članak

Stali nakon Poljuda: Dinamu se ovo nije dogodilo još od Sammira!

Zadnji put Dinamo nije imao igrača među pet najboljih strijelaca lige još u sezoni 2010./2011., a tada je najubojitiji strijelac plavih bio Sammir s 11 pogodaka

Komentari 2

BZ
Branko Zajec
23:25 04.05.2019.

Dinamovi napadači su u neravnopravnom položaju u odnosu na ostale u ligi. Rotacije koje radi Bjelica, daje im manje prostora u igri. Osim toga, Dinamo je vrlo ne efikasan. Ima najviše pobjeda rezultatom 1:0 ! Iskreno, više bi volio efikasniju igru, što na žalost rijetko viđam. Siguran sam, da i napadači Dinama nisu baš sretni, jer im je uskračena borba za titulu najboljeg strijelca lige.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.