Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon incidenta u Splitu

Srpski vaterpolski savez objavio naputak kako se ponašati u Hrvatskoj

VK Crvena zvezda
Foto: Igor Soban/PIXSELL
20.02.2019.
u 20:46

Povodom toga je Srpski vaterpolski savez objavio naputak kako se igrači njihov klubova trebaju ponašati u inozemstvu, a posebno u Hrvatskoj

Nedavni incident u Splitu, kada je nekoliko huligana napalo vaterpoliste Crvene zvezde, i dalje je tema u Srbiji.

Povodom toga je Srpski vaterpolski savez objavio naputak kako se igrači njihov klubova trebaju ponašati u inozemstvu, a posebno u Hrvatskoj.

U dopisu predsjednika VSS-a Viktora Jelenića srpski klubovi, suci i delegati upozoreni su na mjere sigurnosti koje trebaju sprovesti kada dočekuju suparnike iz regije, a posebno kada idu na gostovanje u Hrvatsku. 

'Želimo vam skrenuti pažnju na neke bitne pojedinosti mjera sigurnosti.

Klubovi su dužni MUP-u prijaviti odigravanje međunarodnih utakmica u našoj zemlji i gostovanja stranih momčadi.

Treba se obratiti pažnja na povećane mjere sigurnosti i prilikom odlaska naših klubova u inozemstvo. Događaj se mora prijaviti Ministarstvu inozemnih poslova...

Želimo istaknuti i skrenuti pažnju svim klubovima i njihovim stručnim stožerima, posebno trenerima, da prilikom gostovanja u inozemstvu, prije svega u Republici Hrvatskoj, obrate pažnju na ponašanje svih svojih članova delegacije, a naročito kada putuju mlađe kategorije.

Ne smije se dozvoliti da se dogode bilo kakve provokacije s naše strane koje bi mogle prouzrokovati negativne posljedice.

Svi moramo nastojati da se ovakvi događaji više nikada ne ponove.'

Komentara 15

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
20:57 20.02.2019.

ključna rečenica "Ne smije se dozvoliti da se dogode bilo kakve provokacije s naše strane koje bi mogle prouzrokovati negativne posljedice." znači budi normalan, nemoj provocirati, nemoj isticati obilježja i stavljati na instagram, sjedi kao čovjek popiti sok i neće te nitko dirati. Ako se pak ponašaš kao budala, onda ćeš na sebe privući neželjene posljedice, tako je svuda, nije Split iznimka. Ali mi je drago da su shvatili i realno detektirali problem, te se nadam zbog svih strana da se takve sitne provokacije neće ponoviti, kako bi na instagramu mogli zadiviti svoje pratitelje.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
21:00 20.02.2019.

Ja ne dijelim ljude po narodnosti.Meni su Srbi i Crnogorci isti.

ZA
zagabria1
20:54 20.02.2019.

spica ne dipr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije