Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDRAG VEJIN

Srpski reprezentativac stiže u Našice: 'Nisam previše razmišljao kad su me zvali'

Našice: RK Nexe i Železničar Niš u 4. kolu SEHA Gazprom lige
Davor Javorovic/PIXSELL
10.05.2021.
u 18:15

Karijeru je počeo u rodnom Apatinu, a potom je igrao i u Metaloplastici, Ademar Leonu, francuskom Dunkerqueu, izraelskom AS SGS Ramhat Hashronu te niškom Železničaru

Predrag Vejin, trenutačno rukometaš poljskog viceprvaka Orlen Wisle iz Plocka, od iduće će sezone nositi dres Nexea iz Našica. Potpisao je ugovor na dvije godine. Povremeni reprezentativac Srbije visok je 196 centimetara i igrat će na poziciji desnog vanjskog.

– Budući da sam s Orlen Wislom Plock potpisao samo na godinu dana, znao sam da ću od iduće sezone igrati u nekom drugom klubu. Imao sam nekoliko opcija, ali kada je Nexe iskazao želju da zaigram u Našicama, nisam previše razmišljao. Igrao sam protiv Nexea u nekoliko navrata, bio sam u Našicama i znam kakva atmosfera vlada u klubu, ali i oko njega. Na kraju krajeva rodni Apatin bit će mi udaljen samo stotinjak kilometara – rekao je Vejin.

Karijeru je počeo u rodnom Apatinu, a potom je igrao i u Metaloplastici, Ademar Leonu, francuskom Dunkerqueu, izraelskom AS SGS Ramhat Hashronu te niškom Železničaru. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
18:29 10.05.2021.

Svaki igrač iz regije je dobrodošao jer ipak dolazi doma međe braču po jeziku, krvi i kulturi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije