Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFA
Povratak na članak

Srpski nogomet u potpunom rasulu. Imaju najgori ulazak jedne zemlje u povijesti eurokupova

Tomislav Globan objavio je poraznu statistiku za srpske nogometne klubove što se tiče izlazaka u Europu

Komentari 5

Avatar damat
damat
10:23 22.09.2023.

teško mi je priznat i srce me boli, ali srpski klubovi igraju Europu, a mi da nemamo Dinama morali bi ići preko granice gledat europske utakmice uživo. i što je najvažnije njihov predstavnik ide direktno u LP, a mi u dva pretkola. sramotno i žalosno za naš klupski nogomet.

VL
GA
gafe
10:31 22.09.2023.

Bolje je ne pametovat. Da mi nemamo Dinamo nebi ni igrali u Europi. Jedino Dinamo nas drzi vec godinama. Tu i tamo ponekad Rijeka, ali to je premalo.

VL
EJ
ejStef
10:29 22.09.2023.

Srbija je uvijek imala još po jedan klub u Europskim natjecanjima uz Zvezdu, tako da su skupljali bodove i došli do 11. mjesta. Hrvatska uz Dinamo nije imala nikoga, nema niti ove godine, svi su ispali, uključujući Hajduk. I tako godinama... Nedostatak novaca i kvalitetnog plana čini svoje. Ove godine je i Dinamo jako podbacio, čim netko čvrsto ne drži konce u svojim rukama, svi se odmah pohlepili, grabe koliko mogu jer pitanje da li će biti sutra... A ove godine prvenstvo je jako bitno, ako se Dinamo ne plasira u LP, drugi klubovi će financijski ojačati, što će HNL gurnuti još niže na ljestvicama i povećati jaz prema najbogatijim klubovima... S druge strane, ako Hajduk osvoji HNL, neće se sigurno plasirati u LP i osvojiti 40 mil. no neće niti Dinamo, te će lokalna razina ostati izjednačena, dok ćemo Europu samo sanjati. To je ono, ako nemam ja, bolje da nema niti on.

VL
Avatar Castro
Castro
15:15 22.09.2023.

Slazem se sa ostalim komentarima da po tom pitanju nebi trebali ni rijec napisati jer nismo nista bolji. Nevjerovatno je da Hajduk, Rijeka i Osijek godinama ne mogu nista u Europi. Cast Rijeci na par utakmica. Ostalo....katastrofa. Ali zato su oni puno bolji u kosarci a u nogometu ( klubskom ) nista losiji...

VL
BL
blekpanther
20:49 22.09.2023.

Ima li još koji susjed da vidimo kako oni stoje Mađari,Austrijanci, Crnogorci pa i Bosanci za Hercegovce znamo pa. I Slovenci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.