Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskoristili priliku

Srpski navijači spalili hrvatsku zastavu u Banja Luci

'banjaluka (1)'
Klix.ba
23.03.2013.
u 00:07

Razočaranje porazom reprezentacije Srbije u Zagrebu teško su mogli sakriti srpski navijači u Banja Luci pa su zapalili hrvatsku zastavu

Utakmica dva tradicionalna rivala s velikim se zanimanjem i emocijama pratila i u susjednoj Republici Srpskoj. Ali, razočaranje porazom reprezentacije Srbije u Zagrebu teško su mogli sakriti srpski navijači u Banja Luci.

Uz transparente “RS=SRB” iskoristili su priliku i da spale hrvatsku zastavu. Nakon tog čina izbila je i međusobna tučnjava među srpskim navijačima.

>> Velika pobjeda Hrvatske: Ola i Mandžo srušili Srbe!

>>>Sve o utakmici Hrvatska-Srbija pratite na našem specijalu<<<

Komentara 9

ZE
zelja12
10:52 23.03.2013.

spominju se famozne ustaske kape , zan imljivo kako nitko nije uspio napraviti foto , a svatko danas moze snimiti , tj, scaki mobitel . U srbiji na rukometnom prvenstvu su nosili tisuce ljudi cetnicka obiljezja pa se ni jedann srbin nije zgrazao , kao sad sa jednom ili dvije ustaske kape , koje nitko nije uspio uslikati.

OB
-obrisani-
12:04 23.03.2013.

Da su to napravili Hrvati sve udruge ,srbi I Eu bi nas razapeli

AT
Atomos
10:50 23.03.2013.

Budimo realni i nemojmo se uzbuđivati. Nisu spalili hrvatsku zastavu, već običnu krpu sa nekom šahovnicom. Hrvatska zastava, kao što svi dobro znamo, ima promjer šahovnice veći no što je ovaj na slici, ima krunu iznad te iste šahovnice koja obuhvaća 5 regija Republike Hrvatske. Ovo nije hrvatska zastava i stoga nisu spalili ništa :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije