Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zategnuti odnosi
Povratak na članak

Srpski navijači provocirali Crnogorce, oni uzvratili transparentom koji ih je ušutkao

Navijači Crne Gore istaknuli su transparent kojim su praktički poručili da više ništa ne žele imati sa Srbijom

Komentari 2

Avatar chelios
chelios
14:26 28.03.2023.

Utakmica prošla u najboljem mogućem redu, i u totalnom bratskom duhu. I Srbi i Crnogorci su navijali po najpre za futbal i sport, pa tek onda za svoje reprezentacije. Samo mala grupa Milogoraca je provocirala i Srbe i Crnogorce, ali im ta rabota nije prošla, jer su ih i jedni i drugi izignorisali.

VL
DU
Deleted user
13:28 28.03.2023.

Gledao sam utakmicu na dijelove, odgođeno. Sve je bilo korektno od intoniranja himni, pa do kraja. I nogometaši obje ekipe su se bratski grlili nakon završetka. Navijači CG su bili na sjeveru, a Srbije na jugu. Imali su transparente i zastave i bodrili svoje. Imao sam dojam da su srpski navijači bili grlatiji, i da ih je bilo više.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.