Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE SUSJEDA

Srpski mediji raspisali se o detalju iz Maksimira, jeste li vi to primijetili?

Šerif ide u Ligu prvaka, Dinamo put nastavlja u Europskoj ligi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
26.08.2021.
u 11:38

A mediji iz Srbije jutro nakon utakmice izdvajaju detalj nakon posljednjeg sučeva zvižduka. Tada je rezervni vratar Sheriffa Dušan Marković potrčao u zagrljaj suigračima, a onda se tri puta prekrižio.

Dinamo je sinoć na Maksimiru odigrao 0:0 s moldavskim Sheriffom i tako nakon 0:3 iz prve utakmice ostao bez plasmana u skupinu Lige prvaka.

A mediji iz Srbije jutro nakon utakmice izdvajaju detalj nakon posljednjeg sučeva zvižduka. Tada je rezervni vratar Sheriffa Dušan Marković potrčao u zagrljaj suigračima, a onda se tri puta prekrižio. Video pogledajte OVDJE.

A zanimljivo da je Sheriff na kraju bio koban za hrvatskog i srpskog prvaka. Moldavci su u prošlom pretkolu izbacili Crvenu zvezdu, a onda su napravili još veću senzaciju i Dinamu zatvorili vrata Lige prvaka.

Dinamo će svoj put nastaviti u Europskoj ligi, a jedan od mogućih protivnika upravo je Crvena zvezda. Crveno-bijeli danas igraju uzvratnu utakmicu za plasman u skupinu Europske lige i brane uvjerljivih 4:0.

Dinamo će u ždrijebu biti u prvoj jakosnoj skupini, a Zvezda ako prođe u drugoj. Podsjećamo, Dinamo i Zvezda sastali bi se u play-offu kvalifikacija za Ligu prvaka da Sheriff nije izbacio Beograđane.

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar Mali Berica
Mali Berica
13:48 26.08.2021.

Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih, moraju platiti ratnu štetu.

AR
argus35
12:34 26.08.2021.

Kome je to bitno u životu osim Srbima?

DA
Darlboro
13:56 26.08.2021.

Haha ahaha a jedan od stvarno, Al stvarno najpromašenijih članaka.. Ili ste željeli izazvati reakciju pa da se tu tučemo sa srbima oko nečega što je najprirodnija stvar na svijetu... Dobro još nije i poljubio svakog igrača po tri puta 🤣🤣🤣🤣... Svaka čast Dušanu i njegovoj ekipi, potpuno zasluženo.. Nismo pokazali ništa u dvije utakmice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije