Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROBASKET

Srpkinja sablaznila javnost izjavom o Jugoslaviji: 'Eh, da smo još u njoj...'

(SP)SERBIA-BELGRADE-BASKETBALL-EUROBASKET-SERBIA VS BRITAIN
Foto: Predrag Milosavljevic/XINHUA/PIXSELL
1/2
08.06.2021.
u 13:25

"To je divno za vidjeti. Zamislite da smo i dalje Jugoslavija, pa kakav tim bismo imali...", rekla je Jelena Bruks za srpske medije

Na Eurobasketu za žene, koji će se održati u Francuskoj i Španjolskoj od 17. do 27. lipnja nastupit će čak pet reprezentacija iz bivše Jugoslavije.

Na turnir su se plasirale Hrvatska, BiH, Slovenija, Crna Gora i Srbija, a reprezentativka Srbije Jelena Brooks je komentirala taj podatak.

"To je divno za vidjeti. Zamislite da smo i dalje Jugoslavija, pa kakav tim bismo imali...", rekla je Jelena Brooks za srpske medije.

Hrvatska je u skupini s Francuskom, Rusijom i Češkom.

Komentara 11

CI
ciganin
16:01 08.06.2021.

da nam niste tenkovima dolazili u goste ..svašta je bilo moguće

BR
Breoxs
18:01 08.06.2021.

Eh da je, da je... Da je ostao SSSR oni bi na OI u Tokiju osvojili oko 120 medalja, od čega 50 zlatnih. Ali nema više SSSR-a, nema DDR-a, nema više SFRJ, vremena su se promijenila, sad po broju medaljaja postoje samo SAD, Kina i Velika Britanija, pa tek onda Rusija.

LE
Lebo
18:43 08.06.2021.

Sablazno nema mjesta u ovom naslovu. Rečena je jedna istina sa očima sportaša a ne iz prezira i mržnje kakvi su komentari ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije