Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK RADI DOBRO
Povratak na članak

Srna: Trener Hajduka mora biti mangup koji zna kako je to dići trofej i uz strpljenje će titula doći

Na poziv gospodina Čeferina i UEFA-e rado sam došao sudjelovati u kvalitetnom projektu u prekrasnom ambijentu. Počašćen sam da tako velike face dođu u Hrvatsku, u Dalmaciju, na Hvar - ističe Srna.

Komentari 2

KA
kažemja
21:37 20.09.2022.

Treba biti strpljiv?????!!!!!!!! Zadnji puta kad je Hajduk bio prvak rodili su se današnji osamnaestgodišnjaci .Znači taman negdje pred njihovu mirovinu Hajduk bi mogao osvojiti titulu.A do tada samo fritule.

VL
RE
RedTree
19:39 20.09.2022.

Treba neko dokazano ime, od naših Leko, Bjelica, Burić ili od stranih Tramezzani, Carillo. I malo bolje guranje mladih i kroz prvu ekipu i pametnije posudbe(Ljubičić) i puštanje mladih ala Teklić, Šego uz ugrađene opcije za otkup nazad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.