Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK RADI DOBRO

Srna: Trener Hajduka mora biti mangup koji zna kako je to dići trofej i uz strpljenje će titula doći

Hvar: Nogometne legende odigrale utakmicu u sklopu projekta "Nogomet u školama"
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
20.09.2022.
u 19:15

Na poziv gospodina Čeferina i UEFA-e rado sam došao sudjelovati u kvalitetnom projektu u prekrasnom ambijentu. Počašćen sam da tako velike face dođu u Hrvatsku, u Dalmaciju, na Hvar - ističe Srna.

Na Hvaru se danas nalaze čelni ljudi europskog nogometa. Nogometne zvijezde, predvođene predsjednikom Uefe Aleksanderom Čeferinom, Zvonimirom Bobanom, Davorom Šukerom, Luisom Figom i Robbiejom Keaneom družile su se i igrale s djecom na igralištu u hvarskoj Križnoj luci.

Među njima bio je i sportski direktor ukrajinskog Šahtara Darijo Srna. Legendarni kapetan vatrenih je iskoristio reprezentativnu pauzu i prihvatio poziv predsjednika Uefe Čeferina te došao družiti se s ostalim legendama i djecom.

- Na poziv gospodina Čeferina i UEFA-e rado sam došao sudjelovati u kvalitetnom projektu u prekrasnom ambijentu. Počašćen sam da tako velike face dođu u Hrvatsku, u Dalmaciju, na Hvar. Imamo sreću što je predsjednik UEFA-e s naših prostora, inače bi nam svima bilo puno teže - rekao je Srna za Sportske novosti.

>> Pogledajte video

Srna je veliki navijač i ljubitelj Hajduka pa tako prati i njihovu situaciju u klubu. Kaže da je zadovoljan onime što je Hajduk danas, ali može i bolje.

- Ako ćemo gledati u zadnjih godinu dana, Hajduk je puno napredovao. Ali, svi mi navijači Hajduka očekujemo više i s razlogom to očekujemo. Treba biti strpljiv, dati vremena i prvenstvo će doći u ruke Hajduka. Predsjednik radi dobar posao, a sportska struka ne smije pogriješiti.

Glavna tema koja se vrti oko Hajduka još uvijek je smjena trenera Dambrauskasa i postavljanje Karoglana koji će, čini se, ondje ostati barem do kraja godine. Srna i o trenerima bijelih progovara iz uloge navijača.

- Na klupi Hajduka mora biti čovjek prvak, koji je osjetio što znači dignuti trofej. Trener koji je mangup koji ima "onu stvar". Takvog trenera očekuju navijači Hajduka - kazao je, a na pitanje hoće li se on možda okušati u tom poslu odgovorio je:

- Nikad ne reci nikad!

Komentara 2

KA
kažemja
21:37 20.09.2022.

Treba biti strpljiv?????!!!!!!!! Zadnji puta kad je Hajduk bio prvak rodili su se današnji osamnaestgodišnjaci .Znači taman negdje pred njihovu mirovinu Hajduk bi mogao osvojiti titulu.A do tada samo fritule.

RE
RedTree
19:39 20.09.2022.

Treba neko dokazano ime, od naših Leko, Bjelica, Burić ili od stranih Tramezzani, Carillo. I malo bolje guranje mladih i kroz prvu ekipu i pametnije posudbe(Ljubičić) i puštanje mladih ala Teklić, Šego uz ugrađene opcije za otkup nazad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije