Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI BOLJA OD SRBA

Srna: Sedam dana odmora iza uspješne sezone najveći je luksuz

srna gavran (1)
Goran Stanzl/Pixsell
20.03.2013.
u 13:15

– Moja sudbina vezana je za Donjeck i Šahtar iz puno razloga. Tamo je počeo i moj obiteljski život – rekao je Dario.

Nogometaši su naviknuti na intervjue o utakmicama sa sportskim novinarima, ali kako se snašao i što kaže Darijo Srna kada ga intervjuira vlastita supruga – Mirela Forić Srna.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač sa stotinu odigranih utakmica, tri Europska i jednim Svjetskim prvenstvom čija je baza već 10 godina Donjeck u Ukrajini kaže da u svom životu ne bi mijenjao nijednu odluku.

– Moja sudbina vezana je za Donjeck i Šahtar iz puno razloga. Tamo je počeo i moj obiteljski život – rekao je Darijo za Buro 24/7.

Otac djevojčice Kasije tvrdi da mu je uloga oca promijenila pogled na život i kako mu je njeno rođenje jedan od najsretnijih dana u životu uz osvajanje Kupa UEFA-e.

Darijo tvrdi da je njegov najveći uzor njegov otac, osoba koja je profesionalno i privatno imala najveći utjecaj na njega. Srninu izjavu da mu je neispunjena želja imati sina popratio je Mirelin gromoglasan smijeh.

O sebi još otkriva da ne može zamisliti svakodnevicu bez jutarnjeg kapučina, želio bi posjetiti Boru Boru, a najdraži igrač svih vremena mu je Messi.

Na Mirelino pitanje prati li modu, samo se nasmijao i odgovorio: – Stella McCartney, Chanel... Je l' to to?

Pitanje o aktualnom susretu Hrvatske i Srbije nije ga zaobišlo, o čemu kaže:

– Hrvatska je kvalitetnija momčad od Srbije, ali pozicija na tablici u grupi ne mora značiti ništa. Reprezentacija Srbije u defenzivnom je dijelu odlična, a u ofenzivnom vrlo mlada, ali kvalitetna i brza. Srbija u ovoj utakmici nema što izgubiti, isključivo ih pobjeda ostavlja u utrci za 1. ili 2. mjesto. Ali nas također zanima samo pobjeda. Bitno je u utakmicu ući hladne glave. Kolarov, Subotić, Ivanović, Tošić po meni su kostur njihove ekipe – komentira Srna nadolazeću utakmicu.

– To je za Hrvatsku najvažnija utakmica u posljednjih 10 godina, stvorile su se najveće tenzije, pritisak nikada nije bio veći, nikada veći interes navijača za ulaznice i, naravno, tu su mediji, koji dodatno daju najveći impuls svakodnevnim pričama vezanima uz utakmicu – zaključuje Darijo.

>> Srna: Žao mi je što me nije vodio Ćiro, Štimac: Ima vremena za to

> Sve o utakmici Hrvatska – Srbija pratite na našem specijalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije