Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zadru

Srna: 'Hrvatska je prošla što Ukrajinci danas prolaze. Nadam se zadnjoj epizodi o pobjedi nad Rusijom'

U Zadru je projekcijom filma „Football must go on“otvoren drugi Sunset Sports Media Festival
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/5
03.06.2023.
u 08:00

Ekskluzivnom projekcijom filma 'Football must go on' o dirljivoj priči Šahtara tijekom rata u Zadru je otvoren Sunset Sports Media Festival. Film prikazuje priču ukrajinskog kluba koji već osam sezona igra izvan svog grada i stadiona zbog rata u Ukrajini

U zadarskom Cinestaru u petak je održana ekskluzivna projekcija sportsko-dokumentarnog filma "Football must go on" kojom je službeno otvoreno drugo izdanje Sunset Sports Media Festivala. Na otvorenju festivala okupila su se brojna zvučna i svjetski priznata imena među kojima su bili i poznati NBA dvojac Matt Barnes i Stephen Jackson, a na veliku radost svih prisutnih projekciji je prisustvovao i bivši hrvatski nogometni reprezentativac te dugogodišnji član ukrajinskog Šahtara Darijo Srna koji je došao u pratnji juniora nogometnog kluba iz Donjecka.

Radovich dobio državljanstvo

Projekcijom koja je do zadnjeg mjesta ispunila dvoranu prikazana je priča ukrajinskog kluba koji već osam sezona igra izvan svog grada i stadiona zbog rata u Ukrajini. Film donosi neispričane priče nogometaša i osobne sudbine, između ostalih i Srne, te njihovu borbu koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

GALERIJA Jurić bi mogao naslijediti Tudora na klupi Marseillea

U Zadru je projekcijom filma „Football must go on“otvoren drugi Sunset Sports Media Festival
1/3

– Iznimno sam sretan što sam ovdje u svojoj Hrvatskoj s prijateljima i obitelji te svima koji su vjerovali u ovaj proces, a ono što je posebna točka na i jest to da sam baš danas dobio i hrvatsko državljanstvo. Moj omiljeni dio posla je pričanje priča, a budući da CBS Sports prati najnovije vijesti iz Lige prvaka, imamo uvid i u koncept koji se krije iza same igre te smo odlučili snimiti i dokumentarni serijal o uspjesima i izazovima nogometnog kluba Šahtar. Vrlo brzo sam se povezao s Darijem Srnom koji je odmah pokazao dobru volju i pristao pomoći u realizaciji naše vizije. Sve ovo ne bi bilo moguće bez Darijeve vjere i podrške na čemu mu neizmjerna hvala – rekao je producent i kreativni direktor filma Pete Radovich.

VEZANI ČLANCI:

'Ovo je realnost'

– Film je fantastičan i, iako sam sve ovo doživio, uistinu sam dirnut. Ovo je naša realnost i realnost ukrajinskog naroda. Prema tome, zahvaljujem svima na podršci od prvoga dana. Hrvatska je nažalost država koja je prošla nešto što ova djeca i ostali ljudi danas prolaze, prema tome hvala vam od srca. Nadam se da će posljednja epizoda biti o našoj pobjedi, pobjedi nad Rusijom – istaknuo je Darijo Srna nakon promocije filma.

VIDEO Navijači u ekstazi na Poljudu transparentima upali na teren

Komentara 2

T2
Tomo_20
12:44 03.06.2023.

Sta pises ti???? Nemozes to usporedit s Hrvatskom sta je s tobom????? U cjeloj europi ih vidim sa ferrarijem ili bilo kakvim luxuznim autima i sve dobivaju dzabe cak i poslove prije gradjabina onda ne laprdaj bezveze!!!!!

GE
geler203
08:41 03.06.2023.

Hrvatska nije prošla isto i ne može biti isto. Prestanite nas uspoređivati s Ukrajinom. Hrvatska je prošla puno gore i lošije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije