Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Matić:

Sretan sam zbog Sokola, nije mu bilo lako nakon onog u Beogradu

Sokol Cikalleshi
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
17.10.2014.
u 21:46

- Očekujem, kao i svi u klubu, da je ovo početak kontinuiteta. Ne želimo više ići jedan korak naprijed, jedan nazad

Uvjerljivo je Split, s 3:0 (3:0) svladao Osijek. "Crvenima" je bilo dovoljno jedanaest minuta za slomiti otpor Osječana, od 33. pa do 44. minute postignuta su sva tri gola. Najprije je Sokol Cikalleshi, albanski reprezentativac, koji se dan prije utakmice vratio iz Tirane, u 33. minuti realizirao jedanaesterac, a onda je na scenu stupio Goran Roce, koji je u 26. minuti zamijenio ozlijeđenog Matu Bilića. S dva pogotka, u 35. i 44. minuti zaključio je utakmicu. 

- Očekujem, kao i svi u klubu, da je ovo početak kontinuiteta. Ne želimo više ići jedan korak naprijed, jedan nazad. Vjerujem da će se to vidjeti već u sljedećem dvoboju kada gostujemo u Rijeci - rekao je Splitov trener Ivan Matić.

U prvih 11 uvrstili se Cikalleshija?

- Sigurno mu nije bilo lako proteklih dana nakon onog u Beogradu, ali mogu biti zadovoljan s njim, odradio je dobrih 60 minuta.

Osijekov trener Tomislav Rukavina bio je deprimiran porazom.

- Dobro smo ušli u utakmicu, ali skupo su nas stajale pojedinačne pogreške. Očito je da nismo slučajno tu gdje jesmo, toga moramo biti svjesni - rekao je Rukavina.

>>Igrač Splita u paklu Beograda: Svi su nas tukli, a ja cijelu noć nisam spavao

Komentara 2

VD
Vojo Dodevski
09:43 18.10.2014.

Ali, svako zlo nosi i neshto dobroga: Sada malobrojni "chetnici" u Hrvatskoj znaju shta im je chiniti: za vrijeme neke vazne tekme u Hrvatskoj, na stadione ce pustati dronove sa zastavama "velike nSrbije", sa dijelovima Hrvatske na njoj, ili lazne bombe. Mozda onda shvatite kakvu su "pandorinu kutiju" otvorili Albanci u Beogradu, uchinivshi neshto sta hiljadu mudrih glava u UEFA, FIFA, u policiji bilo koje zemlje, nisu mogli predvideti!

VD
Vojo Dodevski
09:36 18.10.2014.

Nachiniste od ovog anonimusa muchenika i heroja? A hit na Internetu je reakcija izvesnog Mire iz Splita koji smatra da se ovaj vas "heroj" treba stideti onog shta je bila varnica za nerede na terenu. Ali vam ne pada na pamet da taj biser Interneta prenesete, jer ce isti ismejati tvrdnju da su za sve krivi Srbi, a Albanci su bili nevina dechica. Koji su u istoriju fudbala zabiljezeni kao prvi koji su za prekid i haos koristili dron.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije