Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GARETH BALE:

Sretan sam što se Ronaldo vraća, to je veliki bonus za momčad

Cristiano Ronaldo
Reuters/PIXSELL
07.02.2015.
u 12:50

- Očigledno da je Cristiano važan igrač za nas i njegov povratak je veliki bonus za momčad - rekao je Bale.

Povratak Cristiana Ronalda je veliki bonus za momčad Real Madrida, kazao je njegov kolega Gareth Bale i odbacio glasine o sukobu između njih dvojice.

- Očigledno da je Cristiano važan igrač za nas i njegov povratak je veliki bonus za momčad. Sretan sam što se vraća na teren i nadam se nastavku pobjedničkog niza - kazao je Bale.

Real Madrid je pobijedio u posljednjih pet utakmica, a sada slijedi gostovanje na Vicente Calderonu. I dok Bale nije zabijao u posljednje dvije utakmice, Karim Benzema je postigao tri.

- Trenutno Benzema igra odlično i nadam se da će nastaviti tako.

Ukoliko Real Madrid pobijedi na gostovanju Atletico, prednost između ova dva kluba bit će deset bodova i sedam više od Barcelone, koja odlazi na gostovanje kod Athletic Bilbaa.

>> Mandžin dan istine, Ancelotti kaže da CR7 nikad nije bio motiviraniji

Komentara 3

MI
mismis
15:30 07.02.2015.

ma sretan si da ne mozes bit sretniji 😧

DH
dalibor.hren
18:55 07.02.2015.

Za povratak je dobio i nagradu: četvorku od Atletika.

IR
irman
22:13 07.02.2015.

REAL MADRID je jos uvijek prvi. :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije