Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradski derbiji

Mandžin dan istine, Ancelotti kaže da CR7 nikad nije bio motiviraniji

Atletico's Mandzukic celebrates a goal against Eibar during their Spanish first division soccer match at Ipurua stadium in Eibar January 31, 2015. REUTERS/Vincent West (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Foto: Reuters/PIXSELL
07.02.2015.
u 10:18

Ronaldo - Zabio je 15 golova Atleticu, hvata rekord Alfreda Di Stefana koji ih je u tim derbijima postigao 17

Mario Mandžukić ili Fernando Torres? Tko je miljenik zalizanog Argentinca Diega Simeonea doznat ćemo večeras u gradskom derbiju u kojem Atletico igra s Realom (16 sati, Sportklub 1) i u kojem se odlučuje o tome hoće li ostati u utrci za naslov prvaka ili će se od nje oprostiti i prepustiti Barceloni da hvata kraljevski klub.

Po prednost od 10 bodova

Jer, čije ime od te dvojice napadača Simeone napiše na ploči u svlačionici, na njega računa kao na prvog napadača. Ne bude li to Hrvat, bit će to jasan signal Mandžukiću da počne "flert" s Arsenalom, Manchester Cityjem ili nekim drugim klubom. Mandžo i društvo u posljednjih pet susreta nisu izgubili od kraljeva, a i sada bi trebalo biti neizvjesno. Istina, vraća se ponosni vlasnik Zlatne lopte Cristiano Ronaldo nakon dvije utakmice suspenzije. Međutim, nema Ramosa, Pepea i Jamesa, niti suspendiranog Marcela.

- Dolazimo po pobjedu, dečki su puni samopouzdanja, a Ronaldo je motiviraniji nego ikad - rekao je trener Reala Carlo Ancelotti. Lijevi bek bit će Coentrao ili Arbeloa, a stoperski par činit će Nacho i Varane. Luke Modrića još nema u sastavu, ali je počeo trčati te bi uskoro i on mogao pomoći u borbi za naslov. Naime, pobijedi li Ancelottijeva momčad, gradskom rivalu Atleticu odmaći će na teško dostižnih deset bodova, a Barceloni na sedam, izgubi li ona na teškom gostovanju kod Bilbaa.

Svi će se već napiti

I na Otoku se igra gradski derbi, legendarni Merseyside, u kojem Everton dočekuje Liverpool. Problem je tamošnjih gradskih vlasti što su željele izbjeći termin od 18.30 i igrati od 13 sati jer su navečer svi navijači već prilično pijani.

>> Mandžo od prve minute protiv Reala, koji ove sezone nije pobijedio Atletico

Komentara 3

Avatar SLOglodit-Janezovic
SLOglodit-Janezovic
10:22 07.02.2015.

Atletico je dobra momčad ali nažalost imaju katastrofalnog golmana!!!!Ne mogu oni naprijed toliko golova dati koliko on otraga može primiti!Bolje da angažiraju Kelavu nego ovu šeprtlju dalje držati!Ili možda da probaju igrati bez golmana!!!!!????

Avatar EUJ-
EUJ-
11:48 07.02.2015.

Atletico Madrid ima sjajno trenera Diega Simeonea, fantastičnog napadača Fernanda Torresa i odličnog mladog golmana koji je najskuplji u istoriji Španjolske Jana Oblaka a ostali igrači su vodonoše i tu pre svega da pomažu najboljima i naskupljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije