Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENISAČEV OTAC

Srđan Đoković podijelio objavu: Završio je pokušaj atentata na Novaka, 50 metaka u prsa

Beograd: Srđan Đoković održao je konferenciju za medije nakon što je njegov sin Novak ostao zadržan u azilu za imigrante u Melbourneu
Foto: Antonio Ahel
1/5
16.01.2022.
u 14:13

- Završio je pokušaj atentata na najboljeg sportaša svijeta, 50 metaka Novaku u prsa. On nakon svega daje podršku mladom igraču od 17 godina. Eto to je Nole, čovjek, brate, vidimo se u Parizu - podijelio je Srđan Đoković na Instagramu

Nakon što je prvi tenisač svijeta Novak Đoković morao napustiti Australiju jer mu je poništena ulazna viza te neće braniti naslov na Australian Openu koji počinje u ponedjeljak, organizatori su na njegovo mjesto u ždrijebu uvrstili "sretnog gubitnika" Talijana Salvatorea Carusa.

Caruso će tako u 1. kolu igrati protiv Srbina Miomira Kecmanovića, a odlaskom đokovića u gornjoj četvrtini ždrijeba najbolje rangirani preostali igrač ostao je sedmi tenisač svijeta Talijan Matteo Berrettini.

U međuvremenu se oglasio Đokovićev otac Srđan koji je u svom stilu prokomentirao odluku iz Australije.

- Završio je pokušaj atentata na najboljeg sportaša svijeta, 50 metaka Novaku u prsa. On nakon svega daje podršku mladom igraču od 17 godina. Eto to je Nole, čovjek, brate, vidimo se u Parizu - podijelio je Srđan Đoković na Instagramu uz pjesmu Jasne Zlokić "Ja sam ti jedini drug".

Podsjećamo, australski savezni sud potvrdio je vladinu odluku o ukidanju vize Novaku Đokoviću, čime je ugašena nada necijepljene teniske superzvijezde u osvajanje Australian Opena i rekordnih 21 muških Grand Slam naslova.

>> Pogledajte i video

Komentara 37

Avatar Idler
Idler
14:21 16.01.2022.

Tatek, drugi put najdite bolšeg krivotvoritelja pa ga nebu nigdo "vstrelil" 😊

BE
bezvrijedanyugodinar
14:22 16.01.2022.

Kaže " najboljeg sportaša", nije istina, svaki sportaš koji igra po pravilu i po fer pleju, bolji je sportaš od njega

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
15:00 16.01.2022.

Valjda je sad shvatio da ne moze biti iznad zakona druave u koju ulazi, ali srpska posla, cim nije kako oni misle, naprave madakr na bilo koji nacin. Ali , Bog je pravedan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije