Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAŠTO ON JOŠ IGRA?'

Đokovićev otac: Federer nije dobra osoba, nitko nije omalovažavao Novaka kao on

Đoković Federer
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
14.03.2016.
u 10:23

– Pokazao je da je najbolji igrač na svijetu, ali ne i tako dobra osoba. Nitko nikada nije tako tretirao Novaka. Ne razumijem zašto Federer još uvijek igra tenis jer on ima 34 godine – rekao je Srđan Đoković

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisača svijeta Novaka, kritizirao je Rogera Federera zbog odnosa prema njegovu sinu. Za primjer je uzeo meč Davisova kupa između Srbije i Švicarske 2006. godine.

– Novak je tada imao samo 19 godina. Imao je devijaciju sinusa i jedva je disao. A Federer ga je na svaki mogući način pokušao omalovažiti zbog problema s disanjem. Pokazao je da je najbolji igrač na svijetu, ali ne i tako dobra osoba. Nitko nikada nije tako tretirao Novaka. Ne razumijem zašto Federer još uvijek igra tenis jer on ima 34 godine – rekao je Srđan Đoković za Newsweek.

Đoković stariji uvjeren je da će Novak "biti najbolji tenisač u povijesti".

– To govorim tijekom njegove čitave karijere. Sigurno će biti i jedan od najboljih sportaša ikada. A sve zbog toga što ga je Bog poslao. A mi se trudimo ispuniti Božji plan. Još može osvojiti 10 Grand Slam naslova.

>> Đoković odgovorio na kritike: 'Da sam imao treće oko, nastavio bih igrati!'

Komentara 45

JA
Jack1001
11:20 14.03.2016.

ovaj ne razumije zašto Federer igra tenis s 34 godine? pa vjerojatno zato što ga voli, a još uvijek je među tri na svijetu, očito nisi prepametan.

ZE
zeljkofukic
11:18 14.03.2016.

pa tvom sinu koji svaki put kad gubi simulira ozljedu fučkaju u pola svijeta, zašto ne igra u Madridu? zato što ga tamo ne podnose, a Federer je dočekan kao gospodin gdje god da se pojavi.

SI
Sidro123
11:42 14.03.2016.

Kada njegov sin bude igrao sa 34 onda ce mu to biti sasvim normalno. Koji licimjer! htio bi da Federer ode sto prije u penziju pa da ga sinek moze sto prije pristici u osvojenim titulama. Svatko igra dok ga ide igra cemu zurba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije